Hvordan man kan afslutte antik sort kabinetter

February 6

Hvordan man kan afslutte antik sort kabinetter

Køkkenskabe malet antik sort er både moderne og lurvet chic på samme tid. En lille sort maling og nogle enkle sørgeligt teknikker vil give dig udseendet af et brugerdefineret køkken på ingen tid. Paint er en billig og nem måde for dig at opdatere dit køkken uden at skulle hyre en entreprenør.

Instruktioner

•Tag døre og skuffer fra kabinet ansigter. Lave en nummererede kort over køkkenskabe på et stykke papir. Markere hvert kabinet med et lille stykke tape, der angiver den oprindelige placering, og hvor det skal returneres.

•Rengør kabinetter grundigt. Bruge en affedtning renere for at udslette alle snavs og fedt fra overfladen af skabene. Alle olier efterladt på overfladen af skabene vil forstyrre maling og få det at skrælle med tiden.

•Sand kabinetter med medium sandkorn sandpapir. Brug sandpapir til rå op teksturen af kabinetter og skabe nogle tand for maling til greb. Sand døren samt skuffer og skab rammer. Tørre væk enhver slibning støv med en fugtig klud.

•Paint kabinetter med sort maling. Vand-baserede latex maling er det bedste valg. Anvende maling til hjørner og ujævnheder i hver dør og skuffe med en trim pensel. Følg med en glat foam rolleren. Foam rollere giver tynd, jævn dækning med minimal tekstur. Anvende to til tre tynde lag af maling, fordi tynde lag er mere holdbare end en tyk pels. Tillade hver frakke til tørre helt, før du tilføjer en anden frakke.

•Sand kanter med medium sandkorn sandpapir. Brug fast presset til at fjerne maling fra de rejste dele af kabinettet i udvalgte områder. Fokusere på dele af kabinettet, der ville være udsat for slid og ælde. Sørgeligt kabinetter er gjort for at give det indtryk, at skabene er alderen og forvitret. Tørre væk slibning støv.

•Applicer plet til den fritliggende træ. Dyp en ren klud i pletten og tørre pletten på de områder, der tidligere var slebet. Det nøgne træ vil se mere alderen og autentisk med mørke pletter på de udsatte områder. Tillad pletten tørre.

•Tillad kabinetter hærde i syv dage før genmonteres døre og skuffer. Touch-up nogen ridser eller buler med sort maling og en lille touch-up børste.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com