Hvordan man kan afslutte betongulve

August 26

Hvordan man kan afslutte betongulve

Mange mennesker har et betongulv i deres kælder eller garage. Mens funktionelle, er de ikke altid holdbare eller attraktive. For at gøre din betongulv holder længere og ser bedre ud, overveje efterbehandling det med maling eller en plet. Begge er bedre valg end slapping nede et tæppe på toppen af beton, fordi pletter og maling kan tage rifter, skrammer og spild. Begge er også relativt let at gøre, hvis du har de rigtige materialer og en smule tålmodighed.

Instruktioner

Hvordan man kan afslutte betongulve

•Kontrollér, at du ikke har en fugt problem, før du forsøger at male eller pletter din betongulv. Tape en plastik affaldssæk til gulvet tæt, således at ingen luft kan undslippe. Lade det der for mindst en dag, derefter fjerne. Hvis gulvet er fugtigt, kan ikke du har en fugt problem og male eller pletten beton, indtil det er løst. Dette kan indebære flytning tagrender fra siden af huset, kontrollerer windows for kondens eller leder efter revner i betonen.

•Forbered området. Dække i nærheden elementer med en presenning eller gamle tæpper eller lagner, især hvis du gonna sprøjtning maling eller pletten. Åbne vinduer til ventilation, og bære lange ærmer og beskyttelsesbriller til at beskytte din hud og øjne.

•Vælg din maling eller pletten. Du kan vælge maling lavet specielt til beton eller garager, et dæk maling eller en specialiseret maling, såsom maling, der har sand blandet. Vælg to farver og svamp dem sammen til et unikt look, eller gøre en kant med maling tape og en anden farve. Pletter dækker ikke som helt som maling, men tilføjer et strejf af farve til dit beton. Bede om at se prøver på din lokale maling butik for at se den sande farven på pletten når det har været anvendt til beton.

•Applicer maling eller pletten. Bruge værktøjet i dit valg, dække gulvet med en frakke. Lad tørre helt, derefter anvende en anden frakke. Til maling, vil du sandsynligvis nødt til at anvende mindst to frakker. For pletter afhænger det af, hvor rig du foretrækker farven skal.

•Beskyt maling eller pletten. Når malingen er helt tør, tilføje et lag af lak eller sealer. Afhængigt af dit gulv, kan du tilføje så meget som fire eller fem lag. De flere lag, de mere holdbare bliver gulvet.

Tips & advarsler

  • Check din lokale hjem forbedring butik for gratis brochurer med ideer til efterbehandling din betongulv. Du kan bruge maleteknikker for at skabe udseendet af fliser og granit.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com