Hvordan man kan afslutte eg trapper

September 29

Eg trapper er en velkommen tilføjelse til ethvert hjem, der kræver en trappe. Disse trapper er en hårdt træ og er meget holdbare. Også, egetræ finish smukt. Når eg trapper er afsluttet korrekt, finish varer lang tid og giver et godt match for egetræsgulve, eg frysere i køkken og egetræsmøbler. Der er mange pletter at vælge imellem. Bruge en grundlæggende eg pletten og du vil ikke blive skuffet. For den klare finish, vælge fra et mat eller et skinnende look.

Instruktioner

•Lightly sand de flade områder af trappe slidbaner kun, ved hjælp af en hånd træ elektriske sander. Brug ark af fint sandpapir til sand andre afrundede dele af trappen. Vakuum støv væk. Brug en ren klud og tørre alle trapper for at rydde enhver sidesten støv rester.

•Brush plet på trappen med korn af træ. Har rene klude tilgængelige at aftørre overskydende pletten, som du anvender det. Også, tør overskydende i retning af træets årer. Påfør to til tre lag af pletten. Lad pletten tørre mellem frakker, efter anvisningerne på dåsen.

•Applicer en klar finish over pletten. Børste den klare finish på jævnt og korn af træ. Når det har tørret, let sand de første frakke af klar finish. Tørre støv af igen for at have en ren klar overflade. Anvende det andet lag af den klare finish. Lad det tørre. Gentag slibning processen igen. Aftør overfladen ren igen. En tredje lag af den klare finish og lad det tørre.

Tips & advarsler

  • Slibning mellem klar finish frakker vil gøre en glat finish.
  • Åbner et vindue eller dør til ventilation, når du bruger pletten og klare efterbehandling produkter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com