Hvordan man kan afslutte egetræsgulv

December 3

Hvordan man kan afslutte egetræsgulv

Så har du bare lagt de smukkeste eg gulv du nogensinde har set. Hvad nu? Efterbehandling en ny eg gulv korrekt er så afgørende som æglæggende det korrekt. Et træ bejdse fremhæver den naturlige skønhed af træets årer, og et par frakker af en hård polyurethan gulvet gloss beskytter det mod snavs, fugt og slid. Lakering tager nogle fysiske arbejdskraft og nogle tålmodighed, så afsat et par dage.

Instruktioner

•Læg dit gulv slibemaskine med 100-sandkorn sandpapir og sand hele gulvet, startende fra det ene hjørne og arbejde din vej. Gå med korn af træ på alle tidspunkter. Få gulvet glat nok, at du kan køre din hånd på tværs af bestyrelserne og ikke føler linjerne.

•Rengør alle støv fra gulvet. Iført gummihandsker, pletten sektioner fra det fjerneste hjørne af rummet. Børste plet på gulvet, bruger nok at det pools på træ. Lad pletten af hver afdeling sidder på træet i 1 til 2 minutter og derefter tørre det af med køkkenrulle. Efter at have udfyldt lad hele gulvet, det tørre natten over.

•Efter gulvet er tørt, røre gulv gloss forsigtigt og begynde at anvende det i det samme fjerneste hjørne som før. Børste glans på gulvet i lange, langsomme strøg med retning af plankerne. Stop til at trække ud nogen bobler, der dannes i glans. Gøre hele gulvet og lad det tørre natten over.

•Brug din 220-grus fint sandpapir, buff hele gulvet i hånden, bliver sløve glans af glans, så den næste lag klæber. Bruge en tør klud til at rense alle støv fra slibning. Anvende en anden frakke af glans på samme måde som først. Lad tørre natten over.

•Gentag den slibning og skjule proces en tredje gang, lade det tørre natten over. Gulvet er nu klar til brug.

Tips & advarsler

  • Ikke leje en stor, rund-pad drum sander til sand på gulvet, medmindre du har haft erfaring med én; de kan gøre en masse skade meget hurtigt i de forkerte hænder. En vibrerende pad sander er en sikrere satsning.
  • Brug en støvmaske og sikkerhed goggles når slibning. Sørg for rummet er godt ventileret, når pletten og glans.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com