Hvordan man kan afslutte en Beadboard omkring afsætningsmuligheder

September 18

Beadboard stil wainscoting er en stilfuld måde at tilføje elegance af træ til dine vægge. Det er ikke svært at installere beadboard. Du oplever muligvis en lille udfordring, når efterbehandling det omkring stikkontakter. Nøglen til installation omkring afsætningsmuligheder mærkning og skære en nøjagtig hak i bestyrelser rundt i beadboard. Hakkene kan skæres med en grundlæggende puslespil. Må ikke bekymre dig om at opnå perfekt nedskæringer. Enhver lille ufuldkommenheder skjules med dækslet til stikkontakt.

Instruktioner

•Anbring én beadboard panel på begge sider af den stikkontakt og tegn en linje på tværs af top- og bundkanterne af outlet på hvert bord med den kombination af firkantede og blyant. Dette er højden kræves til hakkene, at du skal gøre for at passe bestyrelser omkring forretningen. Med boards stadig på plads på hver side af forretningen, måle og markere dybden kræves til hakkene. Hvert ryk bør være halvdelen af bredden af forretningen, så når du placerer brædderne sammen de passer jævnt på begge sider af forretningen. Udføre dette trin, før nogen af de andre boards er fastgjort til væggen.

•Sæt boards på et arbejdsoverflade. Klip hak i hvert bord som markeret ved hjælp af en stiksav med en metal kniven. Metal kniven vil medvirke til at reducere opsplitning fordi det har finere tænder end træ opskæring vinger.

•Fit bestyrelser i placeres på enten side af outlet at teste passer i kærven. Justere hak, hvis det er nødvendigt med en stiksav.

•Applicer en perle af byggeri lim på bagsiden af hver bord og passer det på plads. Tryk på hvert bord fast mod væggen.

•Hammer finish søm langs den udvendige kant af bestyrelser, hver 4 til 6 inches. Passe outlet pladen over stikkontakten. Med skruer, der er inkluderet i outlet plade kit, vedhæfte den outlet plade til stikkontakten. Der er huller i plade og stikkontakt til at rumme skruerne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com