Hvordan man kan afslutte en Brazillian kirsebær hårdttræ gulv

July 8

Hvordan man kan afslutte en Brazillian kirsebær hårdttræ gulv

Brasiliansk kirsebær er eftertragtet som gulvbelægning til sit rige, dyb farve. Ligesom de fleste andre eksotiske træsorter er det ekstremt hårdt og slidstærkt. Det betyder ikke, det ikke behøver en beskyttende belægning for at holde det fra at få plettet og ridset, især i stærkt trafikerede områder. En hund tånegle, høj hæl sko, møbler og endda opbakning af tæpper og puder kan beskadige hårdttræ. Beskytte din brasiliansk kirsebær gulv med olie-baseret polyurethan, anvendes i foråret, hvor windows kan være åben for god ventilation.

Instruktioner

•Flyt møbler og tæpper ud af lokalet. Ren hele rummet, loft, vægge, vindueskarme og træværk ned til gulvet, med en blød børste vakuum udlæg. Dette vil holde støv og snavs fra falder på den våde polyurethan finish.

•Damp mop hele gulvet, ved hjælp af varmt vand og 2 kopper eddike blandes i en spand. Lad gulvet tørre, tænde for fans og oplukkelige vinduer hastighed fordampning.

•Tag på en respirator, og hæld en tredjedel af en dåse af polyurethan ind i en plastik badekar. Dyp et lam 's uld applikator knyttet til en moppe håndtag i polyurethan. Start i slutningen af det rum, der er længst væk fra døren, at holde dig fra at blive fanget. Tør polyurethan på brasiliansk kirsebær bestyrelser, gå med korn.

•Stay i konstant bevægelse, altid at holde en våd kant som du ønsker, når du bruger en maling rulle. Dette forhindrer striber og udtværing. Lad den første frakke tørre indtil overfladen er ikke længere tarvelig, når du rører det. Tørretid kan være så lang som tre dage, hvis luftfugtigheden er høj.

•Sand gulvet let med en ekstrafint slibende skærm på en raspning maskine. Begynder i midten af rummet for at sikre du har fuld kontrol over maskinen af den tid, du får at baseboards.

•Vacuum op savsmuld med blød børste udlæg i din støvsuger. Fugtige moppe med rent vand for at slippe af med alle slibning og finish partiklerne.

•Tag på gummihandsker. Anvende en anden frakke af polyurethan med en 4-tommer blød nylon pensel. Arbejde i lange streger, opretholde en våd kant. Lad det andet lag tørre grundigt indtil det ikke længere er tacky at røre.

•Sand det andet lag af tør polyurethan let i hånden med fine sandkorn sandpapir. Vakuum og fugtig-mop før du anvender pels en tredje.

Tips & advarsler

  • En simpel støvmaske vil ikke beskytte dine lunger mod dampe. Investere i en carbon-filter respirator for din sundhed og velvære.
  • Være parat til at forlade det rum, du arbejder på i mindst en uge efter det er blevet færdig. Hærdning gange varierer med fugtighed, men ikke tage nogen chancer på ødelægger jeres hårdt arbejde.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com