Hvordan man kan afslutte en lav kælder loft

October 29

Mange mennesker er færdig med deres kælder for at tilføje beboelsesrum og øge gensalgsværdi. En af de udfordrende aspekter af efterbehandling en kælder er at beslutte hvad de skal gøre med et lavt til loftet. Mange produkter, der normalt anvendes til lofter kan gøre loftet vises endnu lavere, end det er.

Instruktioner

•Kontrollér med din kommune eller amt til at se, om der er hvilken som helst kode regulering af hvad du kan gøre for at din kælder loft. Koden kan regulere højden, type af loft, adgang til rør og kanaler, og hvad kan blive eksponeret i en bolig kælder.

•Spray male loftet, herunder rør og kanaler, i en lys farve. Anvende primer først, derefter spray med en latex spray maling egnet til metal. Dette er et maleri job, der kan være messier og sværere end de fleste, så leje en professionel kan være prisen værd.

•Sæt forskalling strimler vinkelret til bunden af strøer. Check med en plan hver 2 til 3 fødder. Bruge shims til eventuelt justere højden.

Hæng gipsvæg. Anvende lim til forskalling strimler. Start i et hjørne. Prop drywall mod loftet med en gipsvæg bøjle. Negle til forskalling strip. Fortsætte indtil den første række er fuldført. Forskyde drywall på de resterende rækker. Når drywall er hang, tape sømmene.

•Sæt op loftplader eller segned paneler som en lettere alternativ til gipsvæg. Anvende lim til undersiden af forskalling strip. Hæft eller søm materiale direkte til forskalling strip.

•Purchase AVS-staternes CeilingMax system. CeilingMax bevarer loftshøjden, kræver ikke nivellering og er nem at installere. Følg anvisningerne for at installere CeilingMax. Tilføj 2 x 4 fod eller 4 x 4 fod fliser efter eget valg.

Tips & advarsler

  • Rådføre sig med en arkitekt eller interiør designer, hvis dit budget tillader. En professionel kan give mange muligheder for efterbehandling i loftet. De kan komme med anbefalinger, som vil binde loft med design i resten af rummet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com