Hvordan man kan afslutte en marmor bordplade

August 9

Efter installation af en marmor bordplade, skal du afslutte overflade for at gøre det skinne og beskytte stenen mod pletter. Efterbehandling en marmor bordplade vil tage noget tid og en smule af finesse men vil gøre køkkenet ser lysere. For at afslutte en marmor bordplade, skal du nogle husholdningsprodukter samt et par andre rengøringsmidler. Dette kan gøres i et par dage ved enhver initiativrige boligejer.

Instruktioner

•Klippe op omkring tre eller fire sæbe barer med en kniv. Varme vand i en gryde, men ikke koge. Sætte cut-up sæbe barer i det opvarmede vand. Tillad sæbe at opløse indtil blandingen er en gelatine konsistens.

•Spread sæbe/vand blandingen på den marmor bordplade. Lad den stå for en dag, lejlighedsvis dug blandingen med en sprayflaske til at holde det fugtigt. Skyl af med destilleret vand og derefter buff med en mikrofiberklud. Dette vil fjerne snavs eller snavs akkumuleret under installationen.

•Lightly spray den marmor bordplade af granit og marmor renere og tørre ned med en ren klud eller mikrofiberklud. Dette vil tage op nogen venstre over rester fra sæbe og bidrage til at bringe den marmor glans.

•Treat i marmor bordplade med etch remover næste til at skjule nogen ridser, der kan være opstået under eller forud for installationen. Følg fabrikantens ansøgning instruktioner og lad lufttørre.

•Aftør den marmor bordplade med marmor eller sten sealer endelig raspning det med en mikrofiberklud. Dette vil afslutte den marmor bordplade og låse i sin naturlige glans.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com