Hvordan man kan afslutte en mur uden gipsvæg

August 20

Hvis du er ved at opbygge en mur på din egen, er der to måder at dække udformningen, der er bedst for gør-det-selv. Du kan dække indramning med gips, eller du kan dække det med paneler. Drywall er lidt tungere at løfte og meget dyrere, så hvis styrke eller budget er en bekymring, så paneler er vejen at gå. Efterbehandling en wall med paneler giver dig flere valg fra pre tapetseres paneler til træplader, men installationen er det samme.

Instruktioner

•Measure længden af muren mellem hjørnet strimler. Skær forskalling strimler til denne længde. Du vil nok strips til form rækker på tværs af længden af væggen. Skæres med en hånd sav eller rundsav.

•Skru forskalling strimler til stud ramme, således at de er vandret på gulvet. Gør en række øverst på væggen, en langs bunden af væggen, og to henover midten, fordelt ligeligt fra hinanden. Bruge en boremaskine til at indsætte skruer.

•Measure højde af væggen igen og fratræk 1/4 tommer fra mængden. Dette er for udvidelse af træ. Hvis du ikke beskæftiger sig med træpaneler, behøver du ikke at subtrahere 1/4 tommer. Overfør måling til panelet. Hvis det er nødvendigt, skære panel til at matche højden af væggen. Brug en bøde tand klinge på en rundsav til at skære det.

•Øge et stykke af paneler til væg og tack det på plads i toppen med efterbehandling negle. Brug en plan for at sikre, at det er ligeud ad siderne før fastgørelse det til toppen.

•Nail paneler til hver forskalling strip række, placere søm langs siderne og bunden. Hvis du har paneler, der ligner træ planker, kan du placere negle i mellem plankerne. Gentag med tilføjelsen paneler langs væggen, men holde en plads i 1/16 tomme mellem paneler til at give mulighed for udvidelse.

•Measure afstand ud fra slutningen af et panel til et punkt, hvor der skal være en åbning, som til en stikkontakt. Måle fra gulvet eller ned fra loftet samt at få den nøjagtige placering. Tage hensyn til 1/16 tommer kløften mellem panelerne hvis nødvendigt. Bestemme dimensionerne for åbning samt, og overføre målinger til det nye panel. Markere åbningen på panelet og skære det ud. Brug en boremaskine til at lave et hul i midten af åbningen, og så ud af det markerede område med en stiksav.

•Glue panel søm dækker over sømme mellem panelerne. Skære evt med din rundsav, så de passer til højden af væggen.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil, kan du sprøjte konstruktion selvklæbende langs forskalling strips til at sikre paneler til væggen. Hvis du bruger selvklæbende, skal du lade det tørre i tre eller fire minutter, således at det kan blive tacky.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com