Hvordan man kan afslutte en pejs Arne

February 13

I vintermånederne, kan pejs Arne være en af de mest beskidte områder i hele hjemmet. Efterbehandling pejs Arne vil give mindst tre fordele: det vil være nemmere at rengøre sten eller fliser, sten eller fliser vil ikke blive misfarvede af sod og aske og pejs Arne vil ser mere attraktive, efter et par frakker af finish er blevet anvendt. Det er meget vigtigt at arbejde med en meget ren overflade. Sten finish vil låse i snavs og aske tilbage på skorstenens overflade.

Instruktioner

•Vacuum overfladen af Arne med enten en Shop-Vac eller en husholdnings støvsuger. Overfladen af skorstenen skal være rene og fri for støv, snavs, aske, sod og andre forurenende stoffer, der vil påvirke finish lag.

•Aftør fra overfladen af skorstenen med en fugtig svamp til at fjerne enhver resterende forurenende stoffer, som vakuum ikke afhente. Hvis overfladen af skorstenen er ru eller ujævn, gør hvad du kan med en fugtig svamp. Tillad overfladen tørre grundigt.

•Applicer en gennemtrængende injektionsmørtel, fliser og sten sealer til overfladen af skorstenen. Hvis glaserede fliser blev brugt til at konstruere skorstenen, skal kun fugerne være forseglet. Hvis skorstenen blev bygget ved hjælp af brudt stenfliser, skal injektionsmørtel og fliser overfladen behandles med sealer. Tyk natursten brolæggere som flise eller lignende materialer blev brugt, skal hele sten overfladen også forseglet. Sealer anvendes med et lille køkken svamp hvis overfladen er ujævn. Brug en børste flaske for at anvende sealer på injektionsmørtel linjer. Tillad den gennemtrængende sealer tørre i tre til fire timer.

•Applicer klart skinnende eller matte fliser eller murværk sealer til skorstenen efter den gennemtrængende sealer er tør. Blanke og matte finish er tykkere og forsegle overfladen af skorstenen på stort set samme måde at polyurethan arbejder for at forsegle træ. Aktivt finish lag sidder på overfladen af skorstenen at skabe en stærk, tung finish lag, der vil gøre støvsugning og rengøring nemmere. Når skorstenen finish lag er rene og tørre, vil finish enten være blank eller mat, afhængigt af produktet bruges.

Tips & advarsler

  • Matte og blanke overflader kan kun købes. Kombinere blanke og matte finish vil tillade dig at oprette satin og semi-gloss finish til din skorsten.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com