Hvordan man kan afslutte et trægulv op til et flisegulv

December 29

Hvordan man kan afslutte et trægulv op til et flisegulv

Installation af trægulve er ikke den letteste ting at gøre, men at have mere end én type af gulve i et hjem kan gøre det synes endnu mere kompliceret. Hvis du lægger i trægulve i én sektion, og du har flise i en anden, vil i sidste ende de mødes. Dette behøver ikke at sætte dig i panik. Der er en forholdsvis nem fix for det sted, hvor de opretter forbindelse.

Instruktioner

•Installer trægulve, indtil du er én række fra flisen. Installer den sidste række, undtagen hvor det forbinder med flisen. Med andre ord, hvis den sidste række følger langs en væg, og så er der en døråbning, hvor flisen starter, skal du installere op til døren.

•Measure den plads, der møder op med flisen. Skære en længde af gulvbelægning trim til denne måling. Den trim du bruger, afhænger af højden af flisen. Hvis flisen er lavere end det trægulv, vil så du brug for trim, har en skrå eller skrå kant. Hvis det er endda med gulvbelægning, vil derefter en header trim stykke fungere fint.

•Skub trim stykke i sted og søm det ned med efterbehandling negle. Du kan overveje at predrilling huller for at forhindre opdelinger. Mod synke neglene lidt. Placer en anden søm på toppen af søm hovedet og trykke det med hammer til at skubbe den i skoven. Hvis gulvet er der limet ned, kan du fastklæbe trim ned så godt; men på grund af mund trafik, kan det arbejde sig løs over tid. For at lime det ned, blot anvende lim til bunden af den trim stykke og sætte det på plads.

•Dæk den sunkne nail hoveder med træ kit og lad den putty tørre. Hvis du installerer prefinished gulvbelægning, der ikke behøver farvning, derefter bruge en farvet træ kit, der nøje svarer til målstregen. Let sand putty overfladen efter det tørrer for at udjævne det med resten af gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com