Hvordan man kan afslutte frakke gipsvæg

October 27

Hvordan man kan afslutte frakke gipsvæg

Efterbehandling en væg eller loft er dækket i wallboard er hvor de fleste mennesker give op og kalder en plasterer. Når du har fået idé, hængende og taping drywall er temmelig ligetil og "mudding" tape og søm hovedet med wallboard sammensatte går temmelig nemt. Men efter det, striber, mangler og inkonsekvent tykkelsen af gips begynder at bære ned nybegyndere. Hvis du er virkelig opsat på at prøve det, er her hvordan man kan gøre at finish pels ser, hvis ikke perfekt, mindst professionel. Du kan leje de fleste af de nødvendige værktøjer.

Instruktioner

•Kontrollér overfladen af væggen for uregelmæssigheder før du begynder. Bump fra negle og patches bør været fjervildt ud af din første frakker af mudder. Hvis der stadig er uregelmæssigheder, "cut" dem ved at skrabe over dem med en lille drywall kniv eller fjer nogle mere sammensatte i kanterne med en stor wallboard kniv til niveau ud af væggen. Ikke sand fordi du vil fylde overfladen og gøre det for glat til at holde finish frakke.

•Mix finish frakke mudder. Brug vand, en kop ad gangen, til at blande tørt sammensatte. Hvis du har fået en rede belægning, der kommer pre blandet i en spand, kan du tynde det lidt med vand for at få sammenhæng i whipped icing. Dette vil gøre det let at sprede. Bruge en mixer, der ligner en gammeldags kartoffel masher på et langt håndtag, eller en boremaskine vedhæftede nyttige til at blande puds eller maling. Sørg for at lægge drop klude siden drywall sammensatte, ligesom enhver gips, kan være en rod til at rydde op.

•Læg sammensatte på en plade med et håndtag eller "hawk" for at bære sammensatte til væggen. Brug kniven til at indlæse sammensat på høgen. I modsætning til en mason's diamant-formede murske, er en rektangulær pudsning kniv designet til at feje på tværs af væggen. Et nyttigt supplerende element er en "mudder pan," en rektangulær metal beholder, der er formet således at du kan lægge hawk på kanten og let skovl mudder på hawk med kniven.

•Læg en smule af sammensatte jævnt på tværs af den knivsæg. Lægge kant fladt mod væggen og trække det jævnt op og ned ad væggen. Arbejde hurtigt, men prøv at lægge ned en tynd, selv pels som du går. Arbejde hele vejen på tværs af væggen, så kommer tilbage til hvor du startede. Du har omkring en time at afslutte dine vægge, så ikke starte med for stort et areal.

•Brug en almindelig kniv (ingen sammensatte), feje op og til højre i toppen af væggen, arbejder fra venstre til højre, hvis du er højrehåndet (omvendt hvis du en lefty). Pointen er at "fjer" sammensatte i én ensartet, tynde, flade frakke. Gentag, går i den modsatte retning, indtil væggene er helt flad.

•Ansigt over overfladen en sidste gang efter det er tørt at finde nogen høje punkter. Sand ned ru eller ujævn punkter med fine sandkorn sandpapir. Du er nu klar til prime og male.

Tips & advarsler

  • Nogle gipsere bruge kun en frakke til slut wallboard, når båndet og negle har været mudded. Hvis du vil lave en tekstur på en væg eller loft, dog skal du til at gøre en perfekt skimme frakke og derefter anvende tekstur som en færdig frakke.
  • Hvis sammensat begynder at indstille før du er færdig med udtynding, våde din kniv til at blødgøre området, mens du arbejder. Du kan altid sand høje punkter, når væggen er helt tør, men det er lettere at få det rigtige uden rod af slibning.
  • Loftet er udført på samme måde som vægge men kræver mudder (dig) at arbejde på en stige eller stillads (professionelle arbejde på pæle). Hvis loftet udføres, Boremudder loft mudder generelt ned væg fra toppen til at opfylde den person, der mudding væggen. På denne måde det hjørne, hvor loftet møder muren er gjort ensartet rundt i lokalet.
  • Sørg for at have den hjem center hvor du købte dit drywall anbefale den korrekte drywall sammensatte at bruge. Nogle materialer er mere kompatible end andre.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com