Hvordan man kan afslutte gamle trægulv

November 11

Hvordan man kan afslutte gamle trægulv

Hvis finish iført eller bliver sløve på dit gamle trægulv, kan du igen slut gulvet selv. Hvis dit gamle trægulv behov for udskiftning boards installeret, derefter konsultere en gulvbelægning entreprenør før re belægning gulvet selv. Hvis den underliggende træ ikke er beskadiget, så den gamle finish kan simpelthen fjernet og en ny kan finish anvendes i stedet. Med den rette forberedelse, kan du erstatte en finish på et trægulv i et par dage.

Instruktioner

•Block off enhver værelser støder op til arbejdsområdet med plastfolie og malertape. Re efterbehandling en træ gulv skaber en hel del støv, så dette vil gøre rengøring lettere. Feje gulvet Rens med en kost.

•Tag på en respirator. Brug en palme sander monteret med 100-sandkorn sandpapir til at fjerne finish omkring kanterne af gulvet og i alle hjørner, hvor et gulv poler ikke vil nå. Sand på gulvet, lige indtil træet er udsat, men ikke sand træ, selv.

•Fit 16-tommer floor polermaskine med en syntetisk uld pad og en 60-grus screening disk. Bonemaskiner kan lejes på hardware og udstyrsleje butikker. Arbejde poler metodisk over overfladen af gulvet, i overensstemmelse med gulvbrædderne. Feje gulvet rent, og derefter gentage processen med en 80-grus screening disk. Gentag med en 100-grus screening disk og derefter, endelig, med et 120-grus screening disk.

•Vacuum vægge og gulv, indtil ingen synlig støv tilbage. Afhente eventuelle resterende støv med en tack klud.

•Applicer en olie-baseret polyurethan finish til kanterne og hjørnerne af gulvet med en Kina børste. Tryk ikke for hårdt når du børster finish på, eller Børsten kan forlade mærkbar penselmærker.

•Applicer finish til den vigtigste overfladen af gulvet med et lam 's uld gulv applikator. Hold applikatoren i en lille vinkel mod overfladen af gulvet, og følg retningen af gulvbrædderne, når du anvender finish. Tillad finish til cure uforstyrret i 24 timer før han vendte tilbage møbler til rummet.

Tips & advarsler

  • Altid sørg for tilstrækkelig udluftning når du arbejder med polyurethan.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com