Hvordan man kan afslutte gipsvæg

August 1

Hvordan man kan afslutte gipsvæg

Denne artikel vil give en kort, men komplet gennemgang af hvordan man kan afslutte gipsvæg. Information og billeder vil hjælpe, men kun erfaring vil gøre dig dygtige. Holde arbejder på det og du vil snart få god. (Jeg vil tilføje fotos som jeg lappe en badeværelse i de næste mange dage.)

Instruktioner

•Stir drywall lappe sammensatte før begyndelsen. sørge for, at alle skruer er sunket op i drywall mindst 3/16". Anvende sammensatte til alle skruehuller. Fors¯g ikke at opbygge alt for meget som det er normalt at anvende 3 frakker samlede før efterbehandling.

•Skru metal hjørner på alle hjørner. Dette giver en hård kant og et sted at bygge kit op til. Prøv ikke at få alt for bred for en frakke. Den første pels bør kun ca 2 1/2' bred.

•Inside hjørner, det fælles, hvor loft og væg mødes og alle leddene mellem ark af drywall skal Tapes. For at gøre dette, skal du anvende putty subtalaris skal Tapes. Anvende ekstra da det er bedre at have for meget end for lidt. Sted drywall fælles bånd på putty dækket fælles og glat på væggen med din spartel. Fjerner alle overskydende putty og lad det alene. Forsøg ikke at anvende en frakke over toppen, da det vil trække båndet ud, da det tørrer og krymper.

•Tillad kit til tørre 24 timer minimum før du anvender næste pels. Hvert lag skal være tør, før du går videre. Gøre bredden af putty fælles bredere hver frakke. Dette vil hjælpe i udtynding leddet, således at når den er færdig vil det ikke være et hævet bump.

•Sand efter 3 frakker er anvendt og alle samlinger er belagt og fjervildt. Starte slibning med en tungere grus slibning blok som 80 grus. Sand let at banke off de høje steder uden at fjerne for meget. Læs det næste skridt, før du fortsætter!

•Brug en maske. Drywall sammensatte producerer en meget fint støv, når slebet. Jeg har problemer med vejrtrækning med en regelmæssig støvmaske. Jeg bruger en bandana i stedet. Hvis en støvmaske ikke genere dig, bruge den. Jeg foreslår at bruge noget med så meget filtrering som du kan stå.

•Last, tage en finere grus slibning blok som en 150 grus og sand alle leddene at fjerne alle ridser og Gruber. Du er nu klar til at prime din vægge. Jeg bruger Zinsser Bullseye Primer. Efter grunding vil du bemærke nogen glemte steder. Du kan tage kit og en kniv og anvende en skimme frakke til de dårlige steder.

•Efter priming du vil mærke nogen glemte steder. Den lille glans i primeren vil gøre dem mere synlige. Du kan tage kit og en kniv og anvende en skimme frakke til de dårlige steder. Lad dem tørre og sand ud som før, derefter primer. Din gips finish er komplet og klar til lakering! (Bemærk: sammensatte kan endda bruges, når top coat er på. Bare sørg for du prime før maleri igen.)

Tips & advarsler

  • Kontrollere luftfugtigheden, hvis din kit ikke synes at være tørring hurtigt nok. Det kan være 90 grader, men hvis luftfugtigheden er for høj kan det tage dage for hvert lag tørre. 40 til 60 procent fugt er normal. Du vil begynde at have problemer på 70 procent eller mere fugt.
  • Bære en god kvalitet maske, når slibning. Drywall sammensatte producerer et meget fint sammensat når at blive slebet.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com