Hvordan man kan afslutte granitbordplader

April 16

Hvordan man kan afslutte granitbordplader

Du måske tror, at når din granit countertops er installeret, det er det. Sure, limen har til at tørre, men derefter de er god til at gå... rigtige? Forkert. Der er et par af processer nødvendige for at afslutte din granitbordplader, således at de er helt sikkert og beskyttet. Den første del af finish din bordplader er at polere kanterne, således at de ikke er så skarp, at de kan forårsage skade. Den anden del er at beskytte din nye bordplader med en dosis af murværk sealer.

Instruktioner

•Lay tarps over gulvet for at fange så meget støv som muligt. Dække andre køkken overflader med flere tarps eller avis. Beskytte dine hænder med tykke arbejdshandsker og vagt din næse og mund med en maske, så du ikke indånder støv.

•Sæt en 150-grus sten polering pad til håndholdte poler. Hvile pad mod kanten af disken og skubbe det frem med moderat pres. Tænd poler og køre puden ansigt over kanten af køkkenbordet fra ende til anden. Slukke poler og løfte den væk.

•Tag 150-grus pad fra poler og installere en 300-grus pad. Polske hele køkkenbordet kanter igen. Bruge 500-grus, 800-grus, 1500-grus og 3000-grus puder for at polere kanterne fire gange.

•Round hjørner af køkkenbordet som du polsk, hvis du ønsker denne type finish. Husk at udveksle polering puder med nye af den samme grus, hvis de bliver slidt og de polering vises ujævne. Fugt en blød klud og grundigt tørre ned hele disken, når du er færdig.

•Tør counter med et håndklæde eller lade det lufttørre natten over. Fold en blød klud i en tyk square og mætte overfladen med aktuel murværk sealer. Gnid sealer over granit bordplade, uden at springe nogen områder; Brug en ren klud til at duppe væk eventuelle overskydende sealer og lad granit tørre et døgn før du bruger køkkenbordet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com