Hvordan man kan afslutte indre af en last beholderen

July 5

Hvordan man kan afslutte indre af en last beholderen

Idle conex shipping containere er at være repurposed som lagerbygninger og boliger. Varierer i længde fra 20 fod til 40 fod, er de 8 fod bred og omkring 8 fod høj inde plads nok til en kompakt opholdsstue. Afslutte kraterets ganske enkelt og funktionelt til brug som en lagerområde eller værksted. Du kan være temmelig omfattende, hvis du ønsker en billig løsning til høje boligudgifter ved indramning ud af interiøret, hænge drywall og installere gulvbelægning. I begge tilfælde skal du isolere din container for at reducere kondensering og mindske temperaturændringer. Start med en detaljeret plan og vende en utilitaristisk skibscontainer i en attraktiv bygning.

Instruktioner

•Plan dit arbejde, inden du begynder. Bestemme, hvor du vil installere stikkontakter, VVS inventar og indvendige skillevægge. Foretage en detaljeret tegning, der indeholder målingerne og steder. Dette er din projektplan. Installere dine vinduer og udvendige døre. Isolere både udvendig og indvendig af beholderen at forhindre fugt-kondens, som kan føre til rust og skimmel. Udfylde huller omkring vinduer og døre med stykker af ark skumisolering.

Installere en 1/2-inch tyk krydsfiner gulvet over den beholder originale gulve. Placer metal hat kanaler for elektriske ledninger langs de lodrette støtte bjælker og vægge.

•Brug svejsning apparatet til at vedhæfte stålet studs til de indvendige vægge af beholderen. Ramme ud indvendige partitioner ved hjælp af knopperne. Dække beslag med magnesiumoxid drywall og bruge gips tape og fælles stof til at dække leddene. Glat leddene med sandpapir eller en rystepudser. Skære huller i drywall for de elektriske armaturer. Installere stikkontakter og grundlaget for belysning turneringsplaner. Bygge eller installere bordplader og kabinet. Anvende en laminat til bordplader, hvis du har bygget din egen.

•Paint vægge eller anvende vægbeklædning, såsom tapet. Lægge gulve belægninger og gøre cut-outs i det at acceptere VVS inventar, som et toilet, badeværelse og køkken dræn og gulvafløb. Bruge trim støbning til at dække de steder hvor døre, vinduer, gulve, tællere og kabinetter mødes væggene. Pletten støbning. Installere VVS-installationer og finish hardware, såsom hængsler, dørhåndtag, kabinet låse og håndklæde stænger.

Tips & advarsler

  • Forenkle den indvendige finish, hvis du vil bruge din bygning til opbevaring eller som en workshop. Isolering, indramning og nogle arbejde bænke eller reoler kan være alt hvad du behøver.
  • Omfatte et ventilationssystem, ved hjælp af tag ventilationskanaler for at fremme god luft flow.
  • Hvis du har til hensigt at besætte container som din bopæl, du vil tillader fra din lokale bygning myndighed og skal overholde deres minimum bygning standarder og forskrifter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com