Hvordan man kan afslutte kælderen støtte stillinger

September 18

Når efterbehandling et kælderrum, er der et vanskeligt spørgsmål at behandle i form af hvordan man kan gå om at skjule de støtte stillinger. Disse poster bruges til at understøtte hovedetagen bjælke ovenfor. Dækker dem med wallboard indebærer først bygge en træ stud ramme til montering på væggene, ofte i midten af en stor, åben værelse. At gøre disse små vægge, glat og sturdy er nøglen til en god støtte indramning og finish.

Instruktioner

•Indstil størrelse for den færdige ramme, men ikke gå mindre end 10 inches på alle sider. Tolv inches er et godt antal og er nem at arbejde med. Bruge en konstruktion square og en blyant til at markere placeringen af den nederste ramme. Det er vigtigt, at denne ramme helt straight og pladsen.

•Lay to 12-tommer 2 x 4 brædder på modsatte sider af stangen justeret perfekt med den kvadrerede linje. På de andre sider, passe to 5-tommer træ stykker stramt på plads på de andre linjer. Vedhæfte de længste bundplade først ved hjælp af konkrete negle eller andre fastener afhængigt af gulvbelægning. Fastgør de to andre i overensstemmelse med først.

Hæng en plumb bob fra loftet og justere det over den ydre kant af rammen nederst. Bemærk placeringen på loftet bjælker med en blyant. Bruge pladsen konstruktion Bemærk omridset af den øverste plade og tilslutte pladerne med indramning negle efter den samme metode som for sal.

•Measure afstanden mellem den øverste og nederste plader og skåret 2 af 4 stud bestyrelser. Hvert hjørne har brug to brædder for et samlet beløb på otte. Forbinde to brædder sammen med 3-tommer træ skruer og passe dem på plads på hjørnet af rammen. Placere en tå negle i basen og øverst for at holde studs på plads. Gentag for de andre tre hjørner og derefter gå tilbage til at montere studs permanent med 3-tommer skruer.

•Kontroller at knopperne er firkantet og derefter skære drywall brikkerne til at passe de fire sider, og sikre dem på plads i studs med drywall skruer. Tilføje metal hjørne blinkende og bruge gips tape og fælles stof inden slibning væggene glatte til at fuldføre.

Tips & advarsler

  • Have hjælp, når du arbejder med studs eller gipsvæg at undgå ulykker eller skader.
  • Brug øjenbeskyttelse, når du arbejder med tømmer og en ansigtsmaske til gips støv.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com