Hvordan man kan afslutte kældergulve

November 13

Hvordan man kan afslutte kældergulve

En del af en kælder remodeling projekt endt i kælderetage. Uanset hvor du bor. der er altid mulighed for, at en kælder vil oversvømme, så når der træffes beslutning om hvordan man kan afslutte din kælderetage du skal tage hensyn til den skade, der kan gøres til tæpper og fliser af udsættelse for vand. Hvis din kælder bliver fugtig konsekvent, når det regner eller sner udenfor, så du måske ønsker at have en professionel entreprenør forsegle det udefra før efterbehandling din kælderetage. Da potentialet for vandskade i en kælder, er maleri en kælderetage den bedste finish mulighed.

Instruktioner

•Fjern alle elementer fra kælderen, sidder på gulvet og feje kælderen gulv grundigt. Afhente forbliver i en fejebakke til fjernelse. Du vil anvende fugemasse og maling på gulvet, så at få alle støvet og snavs op fra gulvet før du starter er yderst vigtig. Hvilken som helst snavs eller snavs tilbage kunne på gulvet forhindre din fugemasse og maling tørring korrekt.

•Applicer en generøs mængde af kælderen ordet fugemasse bruger en squeegee. Retninger for at anvende fugemasse kan findes på beholderen. Hvis det er en tør dag uden for åbne vinduer til kælderen. Dette vil bidrage til at luft ud eventuelle dampe fra fugemasse, og det vil også hjælpe fugemasse til at tørre hurtigere. Vent indtil fugemasse er helt tørre før man går videre til næste trin.

•Applicer en frakke af hvide udvendige primer på gulvet ved hjælp af en squeegee. Den udvendige primer vil hjælpe til at give et solidt grundlag at uanset maling farve du beslutter at male din kælder. Tillad primer tørre før man går videre til næste trin.

•Applicer en base coat i kælderetage maling til beton gulvet ved hjælp af en maling rulle på en teleskopfunktion arm og lad det tørre. Hvis du laver en komplet ombygning af din kælder så sørg for, at farven på gulvet passer til resten af din remodeling projekt.

•Anvend en pensel og forskellige farver af kælderetage maling til at male alle designs du kan ønsker på dit gulv. Kun bruge kælderen gulv maling. Gøre det muligt malingen til at tørre, før at sætte noget på gulvet.

•Measure til en kaste tæppe og derefter kaste tæppe på gulvet. En konkret kælderetage kan få kolde, og en kaste tæppe vil tillade dig at gå på kælderetage i komfort. Hvis kaste tæppe ikke allerede har en ikke-slip opbakning til det, så sørg for at lægge et tæppe-gribende pad under kaste tæppe til at holde tæppet på plads.

Tips & advarsler

  • Holde vinduerne åbne i kælderen mens maleri tillade dampe at flygte.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com