Hvordan man kan afslutte nåletræ gulve

May 7

Hvordan man kan afslutte nåletræ gulve

Blødt træ gulve, såsom fyrretræ, er normalt færdig med pletter eller olier en til to uger efter at materialet er installeret. Dette giver den nye gulvbelægning tid at tilpasse sig til klimaændringer i hjemmet. Hævede kanter og små revner, dukke hvis de vil forekomme, normalt op i løbet af denne periode. Slibning også er en kritisk faktor til at overveje når du arbejder med blødt træ gulve. Overdreven slibning eller tillader en sander til at hvile på ét sted, selv for et par sekunder, kan efterlade ar eller buler i blødt træ gulve.

Instruktioner

•Fyld synlige revner eller huller med træ fyldstof. Gør det muligt at grundigt tørre inden slibning.

•Sand gulvet med en bærbar bælte sander til adresse høj steder og hævede kanter mellem brædderne.

•Køre den en firkantet sander hen over gulvet i samme retning, gulv planker er installeret. En firkantet sander kan lejes fra hjem forbedring Centre. Det er lettere at betjene og kontrollere end en drum sander, hvilket gør det mindre tilbøjelige til at rive i blødt træ gulve. Firkantet sanders kan også tages tættere på vægge og hjørner end tromle sanders.

Begynder ved slibning floor med 60 sandkorn sandpapir. Derefter, sand på gulvet med 80 grus sandpapir og gøre en afsluttende slibning med 100-sandkorn sandpapir knyttet til den firkantede sander. Hånd sand med lignende grus ark sandpapir papir langs kanten af rummet hvor en firkantet sander ikke kan nå. Vakuum grundigt mellem sandings.

•Applicer mineral spiritus med en klud eller moppe gulv materialer såsom hjertet pine, der indeholder en høj koncentration af olier og harpikser, kan påvirke hvor godt pletter eller afslutter vil holde sig til træet.

• Rengør gulvet med tack klude til at fjerne alle snavs fra gulvet.

•Applicer en jakke af pletten, hvis det ønskes. Nogle foretrækker at lade nåletræ gulvbelægning til alder naturligvis, fordi det vil få en mørkere patina med tiden. Andre vælger at udøve mere kontrol over gulvets farve ved farvning det. Anvende pletten med klude eller en maling rulle med en mellemlang nap applikator.

•Drej på en frakke af polyurethan eller andre olie til at forsegle sal. En forlænges paint roller med en frisk, medium nap applikator fungerer godt. To frakker giver bedre beskyttelse, men yderligere lag kan anvendes for overlegen, længerevarende beskyttelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com