Hvordan man kan afslutte Off Beadboard

September 8

Wainscoting er primært dekorativt i moderne hjem design verden, men den oprindelige funktion af wainscoting dateres tilbage til 1500-tallet England, hvor det var ansat som en metode at skjule fugtskader krybende op vægge fra instituttet. Beadboard er paneler af rillet træ eller medium density fiber bord, der giver mulighed for boligejere til at hurtigt anvende dekorative wainscoting i deres hjem uden at skulle arbejde en strimmel på et tidspunkt. Loft over udsatte kanterne af beadboard med dekorative trim finish off udseendet og skaber en stol jernbane rundt i lokalet.

Instruktioner

•Measure en længde af dekorative trim passer langs toppen af beadboard ved hjælp af et målebånd og markere målingen med en blyant. Sted trim i en gering sav, så den markerede måling flugter med opskæring guide på bagsiden af hegnet på saven. Indstille saven i en 45 graders vinkel og skære igennem trim.

•Anbring trim på væggen så det overlapper toppen af beadboard med 1 tomme. Hold tømrere plan oven på den trim stykke og justere trim, så det sidder helt plan. Har en helper hammer en finish søm gennem trim stykke hvor den overlapper beadboard og ind i en stud. Gentag ned på længden af den trim stykke.

•Klippe, stilling, niveau og sikker resterende længder af trim på samme måde, ved hjælp af modsatte 45 graders vinkel nedskæringer overlapper sømmen hvor to stykker af trim mødes. Skære modsatte 45 graders vinkler for enden af trim stykker hvor de mødes en hjørne.

•Measure og afskårne længder af ½ tomme quarter runde til at passe langs den nederste kant af beadboard, ved hjælp af gering sav til at oprette modsatte 45 graders vinkel udskæringer hvor to stykker af quarter runde opfylde langs væggen og i hjørner.

•Holde fjerdedel runde flush mod gulv og væg, overlappende den nederste kant af beadboard. Hammer finish negle lige igennem quarter runde og beadboard og ind i væggen hver 16 inches langs længden af kvartalet runde.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhed beskyttelsesbriller når at skære træ til at beskytte øjne mod træstøv og skår.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com