Hvordan man kan afslutte olierede trægulve

October 4

Hvordan man kan afslutte olierede trægulve

Oliering et trægulv ændrer sammensætningen af træ. I modsætning til polyurethan finish, der simpelthen forsegle gulvets overflade, trænger olie dybt ind i træet, giver det en dyb glans og en hånd-gned glød. Desværre, i år og år af oliering, olien kan opbygge, mørkere og gøre gulvene lidt fedtet. I stedet for sand væk en god del af træ, du er bedre tjent rengøring grundigt og anvende en tung olie finish på din hårdttræ gulv.

Instruktioner

•Klart alle tæpper og møbler fra rummet. Arbejder et par kvadrat fødder på et tidspunkt, tørre på et tyndt lag af mineralske spiritus med en klud for at opløse gamle lag af snavs, olie og voks. Lad hvert område sidde et par minutter, derefter tørres af med anden siden af kluden indtil nogen mere film kommer op. Gå videre til det næste område, indtil hele gulvet er rent.

•Fyld en spand med varmt vand og tilsæt 2 kopper eddike. MOP gulvet grundigt for at fjerne enhver resterende snavs, olie eller mineralsk spiritus rester. Lad gulvet tørre helt, som kan tage en hel dag på grund af vand iblødsætning i hullerne mellem gulvbrædderne.

•Mix lige dele ren tung olie og lugtfri mineral spiritus i en plastikbeholder. Start i et hjørne og arbejder mod en exit, hurtigt børste en generøs belægning af blandingen på gulvet, gå med korn af træ. Lad det trække 40 minutter.

•Gentag trin 3 indtil gulvet forbliver blank i 20 til 40 minutter. Dette kan tage så mange som fem til syv frakker. Efter den sidste pels, aftørre overskydende olie med en tør, blød, fnugfri klud. Tillad dine dagarbejde tørre natten over.

•I om morgenen, mix et andet parti af lige dele tung olie og mineralske spiritus, gentage belægningen og venter perioder. Omhyggeligt observere længden af tid, som hver frakke forbliver blank. Du vil gentage processen, indtil slutpuds forbliver blank i 20 minutter. Tørre af overskydende igen, med en blød, tør, fnugfri klud.

•Tillad den anden dag arbejde hærde i syv til 10 dage. Gulvet på dette tidspunkt vil have en dyb, rig, hånd-gnedet glød og vil være klar til at gå på. Finish er ikke en høj glans, men du vil bemærke, at gulvet ikke opsuge vand eller spild fordi olien frastøder væske.

Tips & advarsler

  • Vedhæfte plastik møbler glider til bunden af møbler ben at holde olie fra iblødsætning i og farvning dem.
  • Fuld helbredelse af en tung olie finish kan tage op til 30 dage, hvis vejret er fugtigt. Brug ruller af bagepapir til at dække gulvet som du går på det, og det vil fortsætte med at tørre gennem denne periode.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com