Hvordan man kan afslutte Pergo gulv ved siden af en Arne

May 8

Hvordan man kan afslutte Pergo gulv ved siden af en Arne

Pergo er et varemærke for laminatgulve men henviser typisk til små træ kvadrater, der har sikringsanlægget blokke, danner et mønster. Pergo træ fliser installerer meget som tunge og not brædder, skal du blot snapping sammen. Når du når skæringspunktet mellem Pergo og en sten pejs Arne, kræves en overgang. Du opretter denne overgang ved at skære ud side af sten eller fliser skorstenen og glidende Pergo nedenunder.

Instruktioner

•Installer Pergo gulv fliser indtil du når cirka 1 fod fra området skorstenen.

•Sæt en af Pergo fliser op mod Arne pad og tegn en blyant linje på skorstenen hele vejen på tværs af toppen af flisen. Skub fliser ud af vejen og sikre blyant linjen på siden af skorstenen er mørk nok til at se let.

•Installer en diamant spids savklinge til en underbød sav og slide så op mod siden af skorstenen, indtil klingen rører det. Find øverste dybde justering knob og hæve eller sænke savklinge, indtil det er på linje med blyant mærke.

•Brug beskyttende briller og en støv maske, og tilslut ledningen af underbød saven. Placer den ene ende af skorstenen og drej på saven. Tryk på saven mod skorstenen til at skære i det af 1/2 tommer. Derefter, skub så langsomt og jævnt langs hele længden af skorstenen til at udvide linjen på tværs af

•Afbryd saven og afmonterer. Tryk på saven tilbage op mod siden af skorstenen og sænke klingen, indtil det flugter med undergulvet materiale. Tilslutte saven tilbage i og snit hele vejen på tværs i bunden af skorstenen, ved hjælp af samme metode som den første skæring.

•Indstil saven til side og sted spidsen af en mejsel i siden af skorstenen mellem de to snit steder. Ramte mejslen med en hammer til at løsne materiale mellem linjerne. Arbejde din vej ned langs længden af skorstenen, indtil du har en 1/2-inch deep rille hele vejen ned langs siden.

•Vacuum området grundigt ved hjælp af en shop-vac til at fjerne alle støv og sten partikler inden vi går videre til at installere den resterende Pergo.

•Fortsæt installere Pergo fra området hvor du stoppede indtil du når skorstenen. Skub derefter, den endelige række Pergo under den skåret kant af skorstenen til at skjule den. Hvis en fuld Pergo flise ikke passer ind i området, skære det til størrelse ved hjælp af en nedstryger eller en rundsav.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com