Hvordan man kan afslutte Sapele træ

March 31

Sapele træ er en finkornet afrikanske hårdttræ bruges i hele verden som et medium-hårde gulve valg. Det er nemt at arbejde med, at skabe jævn, stabil gulvbrædderne. Men ligesom alle andre hårdttræ, det kræver efterbehandling at udvide sin anvendelighed og tiltrækningskraft. Den afsluttende proces afviger ikke fra, bruges med andre hårdttræ gulvbelægning typer, selv om de rige farver i sapele træ kan kræve en lighter touch når farvning. Efter endt, vil træ vare i årevis, der kræver kun minimal vedligeholdelse som følge af normale slitage.

Instruktioner

•Klart rum i ethvert møbler eller andre elementer, der sidder på sapele gulvbrædderne. Fjern eventuelle sokler monteret på væggen rundt på gulvet, ved hjælp af et brækjern. Sted brækjern mellem støbning og væggen. Lægge pres på værktøjslinjen til at trække baseboard fra væggen af neglene. Indstil bord afsat til geninstallation efter endt gulvet.

•Fjern alle snavs eller snavs fra sapele træ ved fejning boards med en kost, derefter gulvvask med en pH-neutral sæbe. Fugtig-mop gulvet med sæbe, ved hjælp af en let flydende tilgang, der ikke mætte træ. Skyl sæbe rester fra overfladen med rent vand, derefter pat tør med et rent håndklæde træ. Give ordet til at tørre helt, før du fortsætter.

•Sand overfladen af gulvet med en etage sander til at fjerne enhver ruhed. Gøre flere gennemløb med stigende finere gryn af sandpapir, start med 36 grus, efterfulgt af 60, 80 og endelig et fint 100 grus papir. Hver kørsel med sander skal være i rækker langs kornet af gulvet, flytte sander i små cirkler langs rækken og overlappende hver række af omkring 3 inches at forhindre oprettelsen af synlige linjer i gulvets overflade. Feje væk enhver slibning rester fra gulvet.

•Stain gulvet hvis du ønsker at tilføje farve til bestyrelser. Anvende pletten bruger en squeegee. Arbejde pletten ind i bestyrelser med lys, selv slagtilfælde langs træets årer. Overlap pletten rækker af halvdelen af sugefod bredden, så du ikke vil efterlade linjer i overfladen fra kanterne af squeegee. Bruge en olie-baserede pletten for dybe farver eller en vandbaseret bejdse for en mere gennemsigtige udseende. Tillad vandbaseret bejdse to timer tørretid eller oliebaseret pletten 24 timer, før du anvender finish. Tilføj yderligere lag af pletten til at øge farvedybde, giver den samme frist til at tørre tid for hver.

•Anvend en squeegee gælde en polyurethan finish over de farvede sapele. Slut beskytter farven på pletten i at falme og giver en vandtæt lag over træ til at beskytte det mod fugtskader og farvning. Finish skaber også en brug lag over det træ, der absorberer normale slitage, bevare træets overflade fra skader. Sprede finish på samme måde du sprede pletten. Brug tre tynde lag til at opbygge en solid belægning af finish, at lade hvert lag tørre tid anbefalet af fabrikanten. Vente 72 timer efter sidste anvendelse før den tillader lys brugen af ordet. Komplet hærdning vil tage tre uger.

Tips & advarsler

  • Bære arbejdshandsker, beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske under den afsluttende proces til at beskytte mod skader og skadelige dampe.
  • Sørg for området er godt ventileret før du bruger træ pletten eller finish.
  • Farvning sapele kan blive mørkere træ til det punkt, at træets årer er svært at se.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com