Hvordan man kan afslutte Sheetrock med selvklæbende Mesh Tape

February 28

I fortiden, før du kunne tape sheetrock, et tyndt lag af fælles sammensatte havde skal anvendes. Med fremkomsten af selvklæbende mesh drywall tape, dette trin er ikke længere nødvendigt, som trådnet tape giver en holdbar forsegling. Mens der skal stadig sammensatte anvendes over toppen, at fjerne de indledende trin i mudding drywall leddene sparer en masse tid og kræfter.

Instruktioner

•Center den selvklæbende tape på toppen af en sheetrock joint. Anvende båndet til fælles. Tryk på tape ned fast til at skabe en god tætning. Tåre strip off i slutningen, og fortsætte, indtil alle sømme og samlinger er dækket med tape.

•Applicer fælles sammensatte over tape med en gipsvæg kniv. Skrabe på et tyndt, jævnt lag af fælles sammensatte. Bruge kanten af kniv til at skrabe væk eventuelle overskydende stof.

Prøv at få din lag af sammensatte så glat som muligt at gøre slibning processen hurtigere og nemmere. Lad den fælles sammensatte sæt, indtil det er svært at røre. Det tager typisk fire timer, men høj luftfugtighed kan betyde venter seks til otte timer.

•Sand sammensatte glat med en bøde-grus slibning blok. Overfladen af stoffet skal være plan med resten af den sheetrock, især hvis væggen ikke gonna være struktureret.

•Fjern alle støv på den sheetrock med en shop vac før efterbehandling væggen. Slibning processen skaber en masse af fine støv både på den sheetrock og overflader nedenunder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com