Hvordan man kan afslutte Sheetrock omkring en døråbning

May 8

Hvordan man kan afslutte Sheetrock omkring en døråbning

Sheetrock bruges på de fleste indenlandske interiør, fordi det er billigt og nemt at installere. Sheetrock erstattet Pudsprofiler og gips, som krævede en hel del mere dygtighed og tid til at afslutte indersiden af en mur. Sheetrock anvendes i 4-mund-wide ark, der er foretaget i længder på 8, 10 og 12 fod. Den nemmeste måde at rumme væg funktioner såsom stikkontakter, vinduer og døre er at skære dem efter den sheetrock har været monteret.

Instruktioner

•Sæt den sheetrock over døren åbner før du foretager eventuelle nedskæringer. Undgå at lokalisere fugen mellem to plader af sheetrock direkte over døren, da dette vil øge risikoen for en knæk udvikling. Spænder over den øverste del af døren med et enkelt ark.

•Klippe døren ud af arket, ved hjælp af enten en håndsav eller en router. Punktere den sheetrock med værktøj, og derefter skæres rundt om åbningen ved hjælp af indvendigt kant af døren åbner som en guide.

•Klippe bredde af materialet til dørkarmen, så dens kanter er flugter med ydersiden af den sheetrock på begge sider af døren. Dette vil tillade dig at vedhæfte finish ansigt trim omkring dør efter den sheetrock er tapede, mudded og malet, uden at efterlade et hul mellem dørkarmen og ansigt trim.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com