Hvordan man kan afslutte træ trapper mellem to vægge

February 8

Hvordan man kan afslutte træ trapper mellem to vægge

Male en trappe mellem to vægge kan være lidt besværlig, medmindre trappen er meget bredt - hvis ikke, dette vil være en mands job. Efterbehandling trapper er ikke ulig efterbehandling en normal hårdttræ gulv, bortset fra at du er nødt til at gøre hvert trin individuelt. Da typiske trappen ikke er meget stort, og du arbejder inden for rammerne af to vægge, er det upraktisk at bruge værktøjer, der gør jobbet gå hurtigere, såsom en powered sander og maling sprøjte.

Instruktioner

•Sand trin ned med medium-grade sandpapir. Suge det overskydende støv med en shop-vac, så sand trin igen med bøde-grade sandpapir. Suge det overskydende støv, så tør trappen ned med en våd klud.

•Tape fra væggene på de kanter, hvor de mødes på trappen, så du ikke får pletter på dem. Hvis du kun har planer om farvning slidbaner--toppe af hvert trin--tape off risers--fronterne af hvert trin, male som mange folk hvid for at udligne pletten.

•Mix pletten grundigt. Hæld pletten i en lille spand. Dyp en klud eller en pensel i pletten, så tør overskydende på læben af spanden. Start i toppen af trin og sprede pletten over hvert trin med korn.

•Tillad pletten i blød i hvert trin i cirka 30 sekunder til 1 minut, så tør overskydende væk med en frisk klud. Gentag denne proces, indtil du når bunden af trappen. Tillad pletten tørre.

•Mix polyurethan af omrøring forsigtigt. Undgå ryster dåsen, da dette kan skabe bobler i finish. Hæld en lille mængde af polyurethan i en spand. Dyp en skum eller lamb's uld applikator i polyurethan, så let slag applikator mod indersiden af spanden til at frigive overskydende--undgå aftørring applikator mod læbe af spanden.

•Spread polyurethan jævnt over hvert trin. Som med træ pletten, altid arbejde med korn ved anvendelse af polyuretan. Tillad polyurethan til tørre natten over.

•Sand hvert skridt let med meget fine-grade sandpapir. Tør støv med en fugtig klud. Påfør en til tre flere lag polyurethan i denne mode.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com