Hvordan man kan afslutte trapper med laminat

March 29

Hvordan man kan afslutte trapper med laminat

Laminat gulve er let for den gennemsnitlige gør-det-selv at installere, selv på trappen. Med de rigtige redskaber, kan du skære laminatgulve planker til størrelsen brug for dine trapper og nyde den samme smukke laminatgulve du har i resten af dit hus. Udfør laminatgulv trappe installation med trappe næse molding og du vil have laminat trapper, der ser ud som en professionel gjorde installationen.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at tage dimensioner af din trapper. Måle længden og bredden af trinnene, plus længden og bredden af stykkerne du vil skære der løber vertikalt mellem hvert trin. Det er ikke sikkert at antage, at hvert trin er den samme størrelse, så du skal måle hvert trin for at sikre at du får nøjagtig nedskæringer.

•Overførsel dine målinger til din laminat gulv planker. Skære planker ned til størrelse, ved hjælp af en rundsav. Skære som mange planker som nødvendig for at afslutte laminatgulv på din trappe.

•Køre den et lag af tynde skum polstring fra toppen af dine trapper til bunden. Skum polstring giver nogle lyd isolering, så det er mindre sandsynligt din laminat trappen vil knirke, når du går op og ned ad dem.

•Lay din laminatgulve planker på trinene. Sikre planker til trin ved hamring finish negle omkring kanterne. Gør det samme for de lodrette stykker.

•Measure længden af hvert trin fra væg til væg. Skære næsen trappe molding til den korrekte størrelse for hvert trin, ved hjælp af din rundsav. Indstille molding stykker på trin kanter, så de dækker sømme mellem de lodrette og vandrette laminat stykker på trapper.

•Hammer finish negle gennem trappe næsen molding for at sikre det på plads.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com