Hvordan man kan afslutte Utility eg gulve

March 3

Hvordan man kan afslutte Utility eg gulve

Bare fordi du har lagt en billig, grundlæggende eg gulv i et vaskerum eller pantry betyder har finish til at se billige. Men det har at være hård. Farvning træ til uanset hvilken nuance, du ønsker, derefter topping det med tre frakker af en god vandland glans, vil gøre din utility eg som sturdy som enhver anden sal. Denne plan antager du er færdig med at lægge den eg gulve og at lokalet endnu ikke blevet trimmet.

Instruktioner

•Starting i det fjerneste hjørne af værelset, sand planker med din pad sander og 100-sandkorn sandpapir. Arbejde i retning af planker, og sørg for at få op nogen splinter eller forhindringer. Grundigt rense gulvet i støv.

•Shake og åbne din pletten og sætte på din gummihandsker. Starter i hjørnet og arbejder i sektioner, lægge pletten generøst på gulvet med din pensel, sætte ned nok, at det pools op på træet. Lad det sidde i to eller tre minutter, derefter tørre overskydende af med din papirhåndklæder. Fortsæt, indtil du har gjort hele gulvet. Lad det tørre i 24 timer.

•Åbn din glans og forsigtigt røre det. Undgå at ryste. Start i det fjerneste hjørne, anvende gloss langsomt og jævnt på træ med din pensel. Put det i lange, stabil strøg med retning af plankerne. Se ud for dannelsen af boblerne i glans, og trække dem ud med en pensel, når du ser dem. Fortsæt, indtil du har lagt et tyndt lag af glans over hele gulvet. Lad tørre et døgn.

•Starting i samme hjørne af værelset, hånd-sand hele overfladen med din 220 sandkorn sandpapir, lige nok til at sløve glans af glans. Dette er så at din næste lag af gloss vil holde.

•Sweep off alle de støv og igen anvende en anden frakke af glans som før. Efter en dag, sand glans igen, og et tredje lag.

Tips & advarsler

  • Holde rummet god udluftning mens du arbejder med pletter og skygger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com