Hvordan man kan afslutte væggene skal kælderen trappen

October 26

Hvordan man kan afslutte væggene skal kælderen trappen

Vægge kræver visse teknikker og materialer til at skabe et færdigt udseende. Væggene kører langs din kælder trappe er ingen undtagelse, selvom de kan være svære at nå. Efterbehandling væggene over trappen giver en blød overgang mellem din første sal og din kælderetage. Ujævne overflader, såsom trapper, kan udgøre en risiko for fald, især når du bruger grundlæggende stiger og stilladser. Særlige stiger lavet til brug på trappen kan hjælpe minimere risikoen for fare, når efterbehandling vægge ovenfor trapper.

Instruktioner

•Measure væg området over trappen til gipsvæg. Bruge en justerbar safety stige, der tillader dig at vælge højden på hvert ben. Dette gør det muligt at måle højden og bredden af vægge på loftet på trappen og området nær bunden af trappen på en sikker måde.

•Overførsel målinger på drywall. Brug en gipsvæg T-square og en hobbykniv til at score langs linjen. Fastgør drywall langs de scorede kanter. Har en ven hjælpe dig holde drywall på plads mens du lægger det til de underliggende studs, ved hjælp af drywall skruer og lidt gips. Placere skruerne ca 3/8 tomme fra kanten af drywall, skrue dem i omkring 12 inches fra hinanden. Placer dem langs de midterste studs højst 16 inches fra hinanden.

•Mix fælles sammensatte ifølge producentens anvisninger. Tryk det ind i leddene mellem drywall og over toppen af skrue fordybninger, udjævning det med din drywall kniv. Sprede båndet over leddene. Anvende en anden tyndt lag af fælles sammensatte over toppen af båndet. Lad det tørre og anvende en anden tyndt lag for at dække kanterne af båndet. Lad den sammensatte tørre, derefter buff kanterne af det tørrede sammensatte med bøde-grade sandpapir til at skabe en glat finish.

•Mix og anvende en væg tekstur produkt, efter anvisningerne på den texturering sammensatte. Lad tekstur tør for den tid anbefalet på emballagen etiketten.

•Dæk tekstureret vægge med en primer. Male væggene med et interiør maling ved hjælp af et paintbrush og roller. Afhængigt af din maling skal du bruge to eller tre frakker til at give jævn dækning.

Tips & advarsler

  • Check din lokale leje centre for justerbar trappe stiger til at spare penge på at købe en specialitet stige til et enkelt projekt.
  • Bær altid øjenbeskyttelse når slibning eller maleri over dit hoved.
  • Vær forsigtig, når stående på en stige, især hvis du har problemer med balancen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com