Hvordan man kan ansætte en haven Shredder

February 23

Hvordan man kan ansætte en haven Shredder

En haven shredder kan spare dig for penge, samt lagerplads. Skære haveaffald, såsom kviste, blade og grene, i små stykker kan du bruge færre poser til indeholder affaldet og betale mindre til har det trukket væk. Hvis du vil gemme affald--for bioklip eller kompostering, for eksempel--du vil være i stand til at reducere antallet af poser, du har brug for, og dermed opbevaringsplads kræves. Medmindre din have producerer en enorm mængde af affald hvert år, ansættelse, i stedet for køber, en shredder er sandsynligvis det økonomiske valg.

Instruktioner

Planlægning

•Vælg typen neddeler, der er bedst for dig. Ophuggere kan være stort eller lille, lys - eller tunge. De kan også være drevet af gas eller elektricitet.

•Evaluate hvordan sikkert en shredder kan betjenes inden du vælger at leje. Vær især forsigtig om, hvorvidt en maskine er tilbøjelige til at sparke materialet bliver hakket tilbage mod operatøren. Flyvende træflis kan være farligt, selv når operatøren bærer sikkerhed gear.

Respektive til venner og naboer, der har brugt kompostkværne til at få deres feedback. Eller forskning forbruger publikationer og producent hjemmesider at få så klart et billede som muligt af en shredder model sikkerhed.

Ansættelse

•Find en virksomhed, der tilbyder neddelere til leje. Derefter telefon hver butik for at finde ud af om det udlejer shredder ønskede type.

•Tag besiddelse af shredder. Betale din leje gebyr med kredit-eller betalingskort via telefon og derefter få det leveret til dit hjem. Ellers besøg havecenter til at afhente udstyret.

•Purchase sikkerhedsudstyr, herunder beskyttelsesbriller (med side skjolde der opfylder ANSI-standarder); høreværn, såsom høreværn eller ørepropper (med en EPA støj reduktion Rating på mindst 20 decibel); læder arbejde støvler med sikkerhed tæer; og læder arbejdshandsker. Du kan finde beskyttelsesbriller, høreværn og arbejdshandsker på home-forbedring og isenkræmmere. Ørepropper fås i stof og grocery forhandlere. Arbejde støvler kan ses online på sko forhandlere, online og traditionelle.

Tips & advarsler

  • Før du overhovedet tænker på at starte shredder, læse sikkerhed retninger grundigt. Hold hår, tøj og smykker fra shredder åbning. Naturligvis bør børn og kæledyr ikke være tilladt i nærheden maskinen mens det drives. Løs, strømmende tøj er også et no-no, som det kan blive fanget af den sønderdeling mekanisme. Følg anvisningerne til punkt og prikke at sikre sikkerheden for dig og din familie.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com