Hvordan man kan ansætte en hovedentreprenør for boligbyggeriet

January 12

Dit hjem er sikkert din største finansielle investering. Uanset om du planlægger at remodel, tilføje på eller opbygge fra bunden, vil en hovedentreprenør være ansvarlige for din bestræbelse. At finde en god, vil kvalificeret hovedentreprenør give dig med en kompetent person, der accepterer ansvar du giver dem til at bringe projektet til tiden og på budget.

Dårlig entreprenører vil opkræve dig mere, selv med en lavere bud. Vær sikker på at få alt skriftligt, men starte med en generel idé om præcis hvad du ønsker. Ændringer i din kontrakt vil blive et mareridt for dig og din hovedentreprenør.

Instruktioner

•Find flere hovedentreprenører til interview i dybden. Start ved at tale med nogen venner og naboer, der har for nylig gjort et lignende projekt på deres hjem. Var de tilfreds med kvaliteten af arbejde den hovedentreprenør gjorde? Personlige anbefalinger vil give dig din bedste kundeemner til at lokalisere nogen, der er kompetente. En anden mulighed er at tale med lokale bygningen leverandører og få deres anbefalinger. Hvis alt andet fejler, bruge Internet og lokale telefonbog til at finde et minimum af tre kvalificeret hovedentreprenører.

•Prequalify flere hovedentreprenører ved at finde ud af, hvis hver enkelt er licenseret, forsikret mod skader på ejendom, workman's comp og ansvar. Hvis du har et problem med dit projekt, vil den licensudstedende board og forsikringsselskaberne være din primære kilde til at få tingene rettet ud.

•Få referencer fra din top tre hovedentreprenører. Kalder deres tilfredse kunder, og hvis det er muligt, så tjek det arbejde de hovedentreprenører gjorde. Mange husejere er stolt af arbejdet og er villig til at give dig en tur hvis du spørger.

•Få et minimum af tre bud fra tre forskellige entreprenører. Få bud skriftligt, og være specifikke på hvad arbejde vil blive gennemført, hvilke materialer der skal bruges og hvornår de vil blive betalt for, og den tidsramme, hvor arbejdet vil være afsluttet.

Tips & advarsler

  • Få alt skriftligt.
  • Pas på med at ansætte "lavestbydende". Personen kan være ukvalificerede eller forsøger at vinde kontrakten kun at passere de ekstra udgifter til dem senere.
  • Underleverandører skal betales af den almindelige kontrahent. Være sikker på, at alle problemer er løst og alle garanti arbejde er skrevet ind i din kontrakt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com