Hvordan man kan ansætte en underleverandør

June 22

Hvordan man kan ansætte en underleverandør

Hvis du er ved at opbygge et nyt hjem eller tilføje et nyt rum til din eksisterende hjem, du får brug at leje en bygning underleverandør. En underleverandør dybest set med ansvar for tilsyn med byggeriet og sørge for at alt går efter planen, herunder en aftalt tidsramme og budgettet. Masser af ting bør overvejes, før du leje en underleverandør.

Instruktioner

•Spørg om bevis for en licens og passende forsikringsdækning, herunder håndværkeres comp og ansvarsforsikring, før du overveje en underleverandør. Hæderlige entreprenører bør have en liste over referencer, så godt, som du bør kontakte.

•Meet med underleverandør og snak om dit projekt så udførligt som muligt. Flere oplysninger du giver, jo mere præcise bud kan være.

•Få bud fra flere underleverandører. Buddene skal omfatte forkalkulationen, de materialer og tidsrammen for projektet er afsluttet. Fristerne for forskellige faser af projektet kan give mening for store renoveringer eller ved opbygning af et nyt hjem.

•Look i materialer af hver enkelt underleverandør. Bare fordi man har et lavere bud, betyder det, han er det bedste valg. Materialer skal være kvalitet-made og kommer fra velrenommerede producenter og forhandlere.

•Kontrollér sikker på du har det godt med underleverandørens før du leje en. Du vil arbejde sammen for næste flere uger eller endda måneder, og en god forhold vil gøre projektet meget lettere og mindre stressende at fuldføre. Har en advokat, gå over din kontrakt inden underskrivelsen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com