Hvordan man kan ansætte Lawn Care Services

December 24

Hvordan man kan ansætte Lawn Care Services

Vi alle elsker udseendet af en skinnende, grøn græsplæne, men vi ønsker ikke nødvendigvis at klippe og omsorg for det selv. For at vælge en god græsplæne service, du har brug at stille spørgsmål, at grave dybere end blot pris og tilgængelighed.

Instruktioner

•Look for virksomheder, der tilbyder et fast månedligt sats. Dette vil modvirke unødvendige slåning. Servicen bør bestemme, hvor ofte de slåning er at gøre baseret på typen græs, sæson, vejrforhold. Hvis lawn care service mows alt for ofte, kan at græsset blive beskadiget. Spørger kandidaterne, hvordan de bestemme hyppigheden af slåning og hvad deres månedlige prisen inkluderer: trimning af kanter på græsplænen? Gødning? Jord test og pH justering efter behov? Insekticider eller fungicider efter behov?

•Insist på en bioklip plæneklipper, der koteletter op udklip og efterlader dem i din plæne. Dette reducerer mængden af græs poser send til deponeringsanlæg, og det giver omkring halvdelen af næringsstoffer græsplæne skal trives. Nogle mennesker tror, hvis du forlader udklip på græsplænen, medfører de en oprustning eller græsplæne stråtag. Det er ikke sandt. Hvis klipperen bruges er en god bioklip plæneklipper, vil de små bidder af udklip nedbryde inden for et par uger, bliver en del af jorden.

•Kontrollér, at tjenesten græsplæne er villig til at klippe dit græs på den høje side. Dette er så græsset bevarer flere af sine blade, så det kan producere nok fødevarer til sig selv. Hvis græsset klippes for kort, bliver plænen svag, hvilket giver ukrudt en bedre chance for at få fodfæste.

•Spørg om jord test, og insistere på, at tjenesten græsplæne omfatter en jord test før kalkning din plæne. For meget kalk er dårligt for din græsplæne, og for lidt kalk er dårligt for din plæne. Tjenesten græsplæne skal ved pH niveau af din jord, før du tilføjer mere syre til den.

•Discuss gødning. Din græsplæne service bør ikke befrugte mere end 2 eller 3 gange om året. Græsplæner i det nordlige USA ikke bør blive befrugtet i sommeren overhovedet. Befrugtende for meget svækker græsset, og det skal klippes og vandes oftere. Gødning anvendes bør være en organisk kilde, som naturligvis har en langsommere frigivelse end syntetiske regenererede gødning. Organisk gødning vil styrke din græsplæne og hjælpe alle den lille mikrober og regnorme i det at gøre deres ting at gøre græsplænen grøn sundt. Insekticider og fungicider bør anvendes, når det er absolut nødvendigt og bør være spot-anvendes på de specifikke områder, der har behov for behandling.

•Spørg om erfaringer og referencer. Finde ud af, hvor længe lawn care services har været i branchen, og anmode om en liste over henvisninger. Kontakt Better Business Bureau til at se om der er nogen klager over lawn care services du overvejer.

Tips & advarsler

  • Få din græsplæne service politik skriftligt, herunder en beskrivelse af tjenester, hver græsplæne behandling og alle dermed forbundne omkostninger.
  • Vær omhyggelig med at ansætte en græsplæne tjeneste, der er hæderlige. Spørg rundt i nabolaget. Anmode om referencer. Stille de spørgsmål, der er omhandlet i denne artikel før ansættelse lawn care services.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com