Hvordan man kan anvende barkflis på en bakke

November 9

Hvordan man kan anvende barkflis på en bakke

Barkflis hjælper med at undertrykke ukrudt og holde fugt i et haveområde. Planter, der er mulched omkring basen tendens til at vokse lettere end planter uden et lag af muld. Barkflis også hjælper til at holde rødderne varme i særligt kolde vejr. Anvende barkflis på en bakke kan være svært, fordi regnvandet tendens til at vaske det ned ad skråningen.

Instruktioner

•Indstil hvilken type barkflis du vil bruge. Ifølge Richmond Hill Parks and Recreation er cypress barkflis populære til brug på pisterne. Cypress barkflis er organisk barkflis, der vil bryde over tid, føje gødning til din jord. Uorganiske dækningsmateriale kommer i form af sten, lava rock eller gummi, og er også let spredes over et skrånende landskab. Uorganiske dækningsmateriale, men giver ikke de samme fertilitet ydelser, at økologiske dækningsmateriale gør. Uorganiske dækningsmateriale ikke skildre den naturlige æstetiske at økologisk dækningsmateriale give et udendørs plads. Uorganiske dækningsmateriale er tungere og ikke vil bryde ned, så de ikke vil vaske ned en bjergskråning så let som økologisk dækningsmateriale vil.

•Calculate hvor meget muld, skal du i kvadratfod. Måle den jord, som du har brug for til at dække. Websites såsom jorden produkter og Pro Care miljømæssige tilbyde barkflis regnemaskiner (Se ressourcer). Med dette værktøj kan du indtaste plads i kvadratfod og det vil beregne mængden af cubic yards du skal bruge. Richmond Hill parker og rekreative Institut skriver, at en gennemsnitlig dybde for barkflis er mellem 2 og 3 inches. Hvis bakken er især stejle, overveje at hældning mindre dramatisk. Terrasser er en anden effektiv måde at opretholde bjergskråning haver. Dette indebærer en række differentieret støttemure.

•Klart område af store snavs. Fjerne store sten, grene, træstubbe og alt andet du ikke ønsker at have til at sprede barkflis omkring. Forud for liggende muld jord skal være rototilled, luget, beriget med havejord og planter plantet i deres steder. Når barkflis er lagt vil du ikke kunne let ændre jorden under det, indtil det nedbrydes. Planter med en betydelig rod struktur som græsser, lav vedligeholdelse træer og mos vil bidrage til at forhindre barkflis og gødning fra vask ned ad en skråning.

•Applicer overflade kunstgødning eller herbicider afhængigt af dine præferencer. Brug en trillebør til at transportere muld fra ryggen af en lastbil, indkørsel eller tarp til området spredning. Nogle dækningsmateriale vil permanent pletten beton så vær forsigtig med at lade det sidde på din terrasse. Handy værktøjer for at sprede omfatter flad skovle og pitchforks. Sprede og tromle barkflis med en side-til-side bevægelse af pitchfork. Opretholde en dybde på mellem 2 og 3 inches. Barkflis, der er for dybt kan kvæle og rådne planternes rødder. Lufte jorden regelmæssigt for at forhindre afstrømning vand og kun vand de øvre områder af hældning så vandet i blød i, som det ned.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com