Hvordan man kan anvende efteråret blade til at beskytte stauder

April 15Nedbrydning af efteråret blade gør for stor kompost. Når føjet til dit blomsterbed, skaber sammenbrud rich mineraler, der får absorberet i jorden, at skabe gode vækstbetingelser for dine planter. Tilføjelse af Efterårets blade til dit blomsterbed i efteråret vil ikke kun stimulere væksten i foråret, men beskytte din dyrebare stauder fra den bidende kulde om vinteren. Efterår blade vil skabe et tæppe af varme, der vil isolere din stauder, således at de kan fortsætte deres cyklus af vækst i fremtiden.

Instruktioner

•Forbered din flerårig blomst seng for følgende forårssæsonen ved at fjerne enhver ukrudt, døde-overskriften dine blomster og fjerne enhver etårige planter, der er tilbage i blomsterbedet. Dette bør gøres før du give dine stauder med deres blad beskyttelse, og afsluttede processen vil gøre vedligeholdelse af dit blomsterbed meget lettere i det kommende forår.

•Rake din værftet og sted alle dine efteråret blade i en bunke. Dette kan gøres dog og når du normalt ville gøre dit fald værftet vedligeholdelse. Bare vær sikker på, at det er før den første frost.

•Våd bunken af blade med din slange, indtil de er let fugtig. Bladene behøver ikke at være mættet, men bare våd nok, således at de ikke vil blæse væk, når du dækker stauder. Hvis det har bare regnet, dette trin vil selvfølgelig ikke være nødvendigt.

•Tag en håndfuld blade fra bunken og begynde at forsigtigt placere blade omkring de flerårige planter. Dette bør ske starter i bunden af plantens stængel, omhyggeligt picking up flere blade og udvide dit blad tæppe ud mod de andre stauder i blomsterbedet. Du skal ende med en nice selv lagdeling af bladene omkring bunden områder af alle planterne.

•Fortsæt processen ved at tilføje et tykkere lag af bladene på det forrige lag, indtil alle stauder er dækket helt. Dit blad beskyttelse bør være cirka fem inches i tykkelse eller mere, afhængig af højden af dine stauder.

Tips & advarsler

  • Når du fjerner din etårige planter fra blomsterbede, kan du tage et par billeder som en påmindelse om layoutet for det følgende forår.
  • At sætte op et kort hegn omkring dit blad beskyttede stauder vil hjælpe med at holde din blade på plads i blæsende tider.
  • Raking blade i mindre bunker, og derefter bioklip dem før du placerer dem over dine stauder vil gøre dem lettere at sprede.
  • Hvis du har nogen ekstra blade tilovers, kan du overveje at placere dem i din have til at berige jorden.
  • Hvis du plejer din værftet arbejde i den tidligere del af efterårets, dække din raked blade med en tarp og vent indtil senere i efteråret til at dække dine stauder. Du ønsker ikke at dække dem, før de har haft en chance for at begynde vækstdvale.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com