Hvordan man kan anvende en klar lak af Varathane

October 15

Hvordan man kan anvende en klar lak af Varathane

Varathane er en vandbaseret polyurethan finish lavet af Rust-Oleum i en penselbare form. Anvendes på en overflade, skaber Varathane en klar finish, som er gennemskinnelig men hårdt nok til at beskytte overfladen under mod ridser og dings af normale slitage. Fordi det kan anvendes på de fleste kunst og håndværk materialer, herunder træ, kan Varathane færdig med en række poster, fra ler perler til trægulve. Vand-baserede finish gule ikke tiden ligesom olie-baserede polyurethaner.

Instruktioner

•Indstil op et arbejdsområde for at anvende Varathane finish i et støvfrit og godt ventileret område. Placer en støv klud på et arbejdsoverflade stor nok til at holde det objekt, du er klar-belægning og placere objektet i midten af dråbe klud.

•Rengør overfladen af objektet med en svamp og en sæbe formuleret til den overflademateriale. Følg den renere producentens anvisninger til at undgå at beskadige. Skyl overfladen af med rent vand. Tillad objekt tørre fuldstændigt

•Stir Varathane med en maling stick. Anvende Varathane med en syntetisk børste overfladen af objektet. Børste finish på i overlappende linjer for at sikre fuldstændig dækning. Ikke overdreven pensel, selv, eller finish kan miste sin glans. Varathane vil gå på mælkehvidt. Lad det tørre på overfladen i to timer. Som det tørrer det viser klart, at overfladen af objektet til at vise gennem.

•Sand finish med en 220-grus slibning pad til at fjerne eventuelle mangler i finish såsom penselstrøg eller løber. Aftør overfladen med en tack klud til at fjerne enhver slibning rester. Påfør tre flere lag af finish, slibning mellem lag til at oprette en glat overflade.

Tips & advarsler

  • Bære en ansigtsmaske, når anvendelsen og slibning af Varathane er færdig med at undgå at indånde dampe eller partikler.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com