Hvordan man kan anvende en olie gnides Bronze færdig

October 25

Hvordan man kan anvende en olie gnides Bronze færdig

Hardware, home decor elementer og lamper kan nemt blive forældede. Transformer udseendet af dateret messing eller nikkel i olie gnides bronze. Den metalliske bronze undervognsbehandling er toppet med glasur eller pletten, chokolade brun. Det færdige udseende vises antikke og primitive. Oprette olie gnides bronze færdig i et par trin. Kontroller altid bære maling tøj, selv når du udfører de mindste maling projekter.

Instruktioner

•Rengør elementet skal males for at sikre ordentlig maling vedhæftning. Tør ned vare med en våd svamp. Bruge en lille mængde af alle formål renere at fjerne vanskelige pletter og pletter. Gnid en vatpind ind i sprækker til at fjerne snavs oprustning.

•Paint vare med mørke brune latex maling. Brug en pensel til at pels hele overfladen. Bruge spray maling til overflader, som har mange små sprækker og vinkler. Altid male i et godt ventileret område, såsom udendørs eller i en garage. Sikre elementet er helt belagt med maling og ingen steder er savnet. Tillad for at tørre fire til seks timer.

•Applicer bronze spraymaling. Let frakke varen med to til tre frakker af maling. Forstå metallak er meget gennemsigtig — det er almindeligt at kræve flere frakker. Overspray ikke for at undgå at malingen drypper. Hold dysen af spraydåse omkring 6 inches fra overfladen og trykkes dysen. Lad det tørre 24 timer.

•Mix sammen mørke brun maling og en lille mængde vand i forholdet 1:3. Tilføj mindre vand til en mørkere pletten. Gnid pletten på emnet med en terry håndklæde. Andre redskaber at anvende pletten omfatter en malerpensel svamp eller maling.

Tips & advarsler

  • Gøre en sample bord at eksperimentere med maling teknik. Brug en gammel stykke træ støbning eller billedruden til praksis anvende spray maling og bejdse behandling. Brug forskellige nuancer af metallak for forskellige effekter.
  • Bære handsker for at beskytte hud og negle fra maling.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com