Hvordan man kan anvende gips lofter

July 1

Hvordan man kan anvende gips lofter

Anvende gips på loft kan være en rodet affære, men stort set alle kan fuldføre opgaven. Afhængigt af dine ønskede udseende er der mange måder hvorpå gips kan anvendes. Den mest almindelige er at have det sprøjtes på, men det er for en anden diskussion. Her vil vi dække Sådan ansøger gips på loft den gammeldags måde: med en murske og putty kniv. Her er et par tips.

Instruktioner

Hvordan man kan anvende gips lofter

•Dæk dit gulv og møbler med en dråbe klud eller plastik for at sikre området nedenfor ikke blive kage med gips eller støv. Har en handy støvsuger og periodisk suge støv og snavs.

•Tape til væg / loft sømme. Du ønsker ikke gips at få på dine vægge. For at sikre dette ikke sker, blot anvende en kørsel af malertape omkring omkredsen af væggene. Toppen af båndet skal være plan med loftet.

•Undersøg dit loft for at sikre drywall eller krydsfiner er glat. Hvis det ikke er, let sand ru pletter. Når dit loft er renset for snavs, dække enhver leddene med gips tape til at dække dem. Undlade at forsegle leddene vil resultere i huller og bump i gips, muligvis forårsager at flage og falde.

Uddelingen loft leddene. For at opnå dette, skal du anvende et tyndt lag af fælles sammensatte over båndet med en spartel, overlappende det med 1 tomme. Når det er tørt, sand væk enhver ru pletter. Når det er glat, dække det igen med en tænker lag af gips du vil bruge på dit loft.

•Begin dækker dit loft. Med en standard pudsning murske, begynde at anvende gips. Husk på, at du gerne vil dit loft tekstur til ser ens ud, selv hvis du ønsker en hodge-podge look. Selv abstrakt programmer har nogle ensartethed. Det er derfor vigtigt at begynde i et hjørne og arbejde din vej fra venstre mod højre. Være opmærksomme at tykkelsen af gips, når det anvendes. Det er lettere at anvende gips tyndt snarere end kage det på og forsøge at sprede den. Tag dig tid. Hvornår har dækket hele overfladen af loftet. Tillad gips til helt tørre inden slibning ru pletter og udfylde depressioner.

Tips & advarsler

  • Nogle fagfolk gerne anvende en lys frakke af kontakt cement på loft før påføring af gips. Vi har fundet, at dette ikke er nødvendigt for de fleste applikationer. Så længe dit loft er glat og ren, din gips skal holde sig til overfladen.
  • Bær altid øjenbeskyttelse, når du arbejder med gips.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com