Hvordan man kan anvende granit Bullnose

June 10

Granit bullnose fliser er ikke premanufactured. Fliserne er faktisk fræset på byggepladsen, ved hjælp af dyre værktøjer ejes af kontrahenten, eller de er taget til en virksomhed, der har specialiseret sig i fræsning kanterne af standard firkantede granit fliser. Der er et gebyr for hver sleben bullnose; forvente at skulle betale et sted mellem $5 og $10 per sleben kant i marts 2010. Når bull-ose fliser har fræset og poleret, er de klar til at blive installeret.

Instruktioner

•Klippe granit bullnose flise med et udhæng, så når den er indstillet sted bullnose kant vil overhæng af en afstand af tykkelsen af granit fliser er installeret plus en ekstra 1/8 tomme. Denne ekstra udhæng vil dække den flade, der støder op til kanten af en granit flise butted op mod bunden af bullnose kant i en ret vinkel. Den ekstra 1/8 tommer er for mørtel seng under flisen. Dette gælder om indstilling en bullnose flise vandret på en bordplade eller lodret på en væg eller balje surround.

•Mix nogle modificerede thinset mørtel specielt formuleret til indstilling af granit fliser. Bland det til sammenhæng i jordnøddesmør.

•Applicer mørtel til køkkenbordet eller mur, ved hjælp af en murske, der har en 1/4-af-3/8-inch takkede kant. Kam indskåret kanten gennem mørtel på omkring en 45-graders vinkel.

•Applicer et tyndt lag af mørtel til bagsiden af bullnose flise. Kam ikke hak i dette mørtel. Holde kanterne af bullnose flise gratis af mørtel så flisen kan være butted op stram til alle tilstødende fliser. Granit flise anlæg har ikke fugerne som keramiske fliser anlæg gør.

•Tryk på bullnose flise på plads, og sørg for det er indstillet til den samme højde på de tilstødende fliser. Hvis en bullnose flise til slut en countertop kant, spredes på mørtel til fronten vender ud mod kanten af køkkenbordet og kam igennem det murske hakket kant. Spred et tyndt lag mørtel på bagsiden af strimler af fliser og sæt den i stedet direkte under de udhængende bullnose. Sæde strimmel af flise, så den er vinkelret på den bullnose og skubbet stramme den.

Tips & advarsler

  • En god teknik til at teste, om du fastholder den samme højde med alle dine sæt granit fliser er at lægge en fjerdedel på overfladen af granit installationen før mørtlen er helt sat op og skubbe den. Hvis kvartalet pludselig stopper, sidde en flise for højt. Tryk på flisen ned med en gummihammer til sædet det dybere i mørtel.
  • Anvende den samme indstilling procedure, når du indstiller en bullnose flise på kanten af en ekstern hjørne af en flisebelagt væg eller et badekar surround som bliver brugt med en bordplade. I disse tilfælde dog er bullnose kant sat lodret på gulvet i stedet for vandret som med en bordplade.
  • Må ikke blandes op længere thinset mørtel, end du kan bruge i tyve minutter.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com