Hvordan man kan anvende gulv nivellering sammensatte

January 19

Hvordan man kan anvende gulv nivellering sammensatte

Hvornår lægge et nyt gulv tage sig for at forsikre, at uanset materialerne brugt ordet er sat i et niveau plan. Et skævt gulv, eller en med dips og stiger i det er vanskeligt at dække med gulvbelægning materialer. Det kan også fungere som en trippende fare, hvis ændringen i niveau er stor over kort afstand. For små, trinvist ujævne overflader, gælde et gulv nivellering sammensatte. Denne sammensatte udfyldes dips og dækker stiger i gulvet samt udfylde lav skrånende områder til at oprette en ny og niveau gulvets overflade på toppen af gamle.

Instruktioner

•Fjern alle baseboard eller trim omkring kanterne af gulvet ved hjælp af en prybar. Placer spidsen af prybar under støbning, hvor det er fastgjort til væggen med søm og løfte baseboard omhyggeligt fra væggen. Indstille boards afsat til senere udskiftning.

•Sweep væk enhver snavs eller snavs på gulvet derefter moppe gulvet med en renere kompatibel med de nuværende gulv materialer.

•Brush et lag af epoxy lim hen over overfladen af gulvet til at tjene som en bonding agent mellem udjævning sammensatte og gulv. Brug en pensel til at børste det tynde lag af epoxy jævnt på gulvet. Vent til limen tørrer. Du ønsker selvklæbende har netop mistet den våde udseende samtidig bevare overflade klistrede før du anvender gulv nivellering sammensatte.

•Anvend en boremaskine, udstyret med en blanding krog vedhæftet fil at blande udjævning sammensatte i en spand ifølge producentens anvisninger. For de bedste resultater, bruge en selvstændig nivellering sammensatte, der spreder sig hen over overfladen, nivellering selv i processen uden behov for gearet efterbehandling.

•Spread gulv nivellering sammensatte over overfladen af gulvet. Som du hælder sammensat, brug en squeegee til at sprede det jævnt. Hæld et 2-tommer tykt dække af sammensat. Tillad sammensatte til angivet til fire timer.

•Pour yderligere lag af sammensatte efter behov, 2 inches ad gangen, indtil du opnår den tykkelse ønskes, venter på fire timer mellem hver ansøgning. Vente en yderligere 48 timer efter at hælde det sidste lag til sammensat at helbrede før du bruger ordet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com