Hvordan man kan anvende harpiks på kurvemøbler

November 12

Harpiks er normalt anvendes til fremstilling af kurvemøbler og ikke som en toplak ansøgning. Shellac er også en type af harpiks, der er brugt i lak, men bruges af sig selv, shellak harpiks bliver gul dine møbler. Hvis du forsøger at beskytte og forsegle din kurvemøbler, kan du prøve at bruge lak eller fernis. Du kan følge dette op med en voksning for at tilføje ekstra beskyttelse, glans og holdbarhed, så hvis noget bliver på vidjer, vil det være lettere at rense ud.

Instruktioner

Hvordan man kan anvende en beskyttelse Agent på kurvemøbler

•Anvend en mat finish, precatalyzed lak til din kurvemøbler. Lak tørrer hurtigt og er mere holdbart end lak. Brug en spray-on lak, i stedet for at forsøge vanskeligere opgave ved hjælp af et paintbrush med lakken.

•Indstil ud drop klude eller aviser omkring din kurvemøbler. Ren kurvemøbler godt med en tack klud før du tilføjer en belægning. Test spray kan ud for at blive fortrolig med den bedste metode til at bruge til at anvende en selv belægning.

•Dæk hele overfladen af vidjer møbler ved hjælp af vandrette strimler. Start øverst og arbejde fra side til side, indtil du når bunden. Hold dåsen 18 inches væk fra møblerne. Hold dåsen oprejst til at give en selv spray. Spray så at du er lidt overlappende hver vandret stribe. Påfør et tyndt lag. Tillad lak til tørre i to hele dage. Lakken er tør inden for 30 minutter, men det kræver 48 timer til at helbrede.

•Rengør møbler igen med tack klud. Anvende en anden og tredje frakke, forlader møbler til tørre i 48 timer for den anden frakke og fire dage efter den tredje frakke.

•Applicer voks belægning, buff derefter indtil du ser en god glans på din kurvemøbler.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge et vilkårligt antal forskellige typer af voks, en pasta voks vil give de bedste resultater. Brug ikke nitrocellous lak. Disse bliver gult over tid og er ikke holdbare. Brug ikke taxa (butyrat) Lak. Selv om disse er mere holdbare end deres nitrocellous lakker, er de stadig ikke holdbart nok til at beskytte din kurvemøbler.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com