Hvordan man kan anvende keramiske fliser til vægge

January 30

Hvordan man kan anvende keramiske fliser til vægge

Keramiske fliser er blevet en favorit væg der dækker bogstaveligt århundreder, med god grund. Det er attraktivt, holdbart, beskytter væggen fra skader og (når forseglet korrekt) er vandtæt. Moderne keramiske vægfliser kan købes med selvstændig afstand nubs langs siderne, der gør installationen nemmere, fordi du ikke behøver at bekymre sig om at få fliserne korrekt afstand fra hinanden. Kontroller, at du køber vægfliser og ikke gulvfliser, som er for tung til vægge.

Instruktioner

•Measure højde på en af dine vægfliser. Mål fra gulv op ad væggen på denne afstand, tilføje ¼ tommer. For eksempel, hvis dine fliser er 6 inches høj, vil derefter mærket være 6-1/4 inches op fra gulvet.

•Mark en vandret linje på tværs i bunden af muren på det niveau fra ende til anden langs hele væggen, ved hjælp af dit niveau og en blyant.

•Measure og mark i midten af linjen. Markere en lodret linje på det punkt, krydser den vandrette linje og går fra gulv til loft.

•Spread flise mastiks over bunden af væggen, fra ende til anden, fra gulvet op forbi den vandrette linje, ved hjælp af en murske af hakket flisebelægning.

•Tryk på de første to fliser i mastiks start hvor de vandrette og lodrette linjer krydser, med dem under den vandrette linjer og på begge sider af den lodrette streg. Der bør være en ¼-tomme plads mellem bunden af fliser og gulv. Nubs på siderne af fliserne vil holde dem ordentligt afstand fra hinanden.

Hæng resten af den nederste række fliser, arbejde din vej fra to i midten mod kanterne. Holde fliserne linet op under den vandrette streg. Skær fliser i enderne efter behov med din flise cutter.

•Installer den næste række lige over den første, startende fra den lodrette streg og bygning til siderne som før. Spredes mere mastiks efter behov. Gentag og fortsætte, arbejde din vej op ad væggen række for række. Gøre hele væggen.

• Lad fliser sæt natten over. Spredt injektionsmørtel over væggen med en cementmørtel float, startende fra toppen og nedad i orden. Bruge langside flyderens for at tvinge injektionsmørtel i hullerne mellem fliserne. Tørre op overskydende injektionsmørtel med en fugtig svamp.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com