Hvordan man kan anvende pletten med en plante sprøjte

November 2

Hvordan man kan anvende pletten med en plante sprøjte

Fordi sammenhængen i de fleste træ pletter er meget tynd, fører anvendelse med en pensel eller klud ofte til drypper, der er vanskelige at rense. Sprøjtning pletten på træets overflade er en indstilling, der minimerer drypper og mange specialiserede sprøjter er lavet til dette formål. Der er en begrænset række pletter i aerosoldåser, men du behøver ikke at ofre farvevalg eller købe en dyr maskine til at bruge denne metode. En enkel plante sprøjten eller mister kan effektivt og jævnt distribuere træ pletten på møbler, gulve og andre overflader, træ.

Instruktioner

•Stir pletten ved hjælp af en træ maling rør stick. Vær omhyggelig med ikke at røre for voldsomt eller skabe bobler. Gøre en indsats for at jævnt distribuere de elementer af pletten, der har bosat sig i bunden af dåsen.

•Klippe i omkring enhver overflader, som du ikke ønsker at plette såsom baseboard Gulvlister. Brug en pensel eller klud, fordi sprøjten ikke kan give dig det kontrolelement, du har brug for at holde pletten fra disse flader.

•Pour dit træ pletten ind i sprøjten ved hjælp af en tragt. Jer vil savn en tragt med en stilk, der er smallere end åbningen af sprayflaske. Af denne grund er spray flasker med brede åbninger bedst.

•Spray plet direkte på træets overflade ved hjælp af selv, glatte bevægelser. På store flader som træ gulve, spray en lille område ad gangen, så du har tid til at aftørre overskydende, før det tørrer.

•Aftør ned sprøjtes overfladen med en klud, der er fri for støv og andre partikler. Pletten vil være lidt plettet, når først sprøjtes på, men tørre den forsigtigt med en klud vil sprede det jævnt.

•Look på pletten og beslutte, om du er tilfreds med farven. Hvis du ønsker det skal være mørkere, spray på en anden frakke og tørre det af som du gjorde først. Du kan fortsætte denne proces, indtil du opnår den ønskede farve.

Tips & advarsler

  • Afprøve denne metode på en skrot stykke træ, der er de samme arter som dit arbejde stykke, før du begynder dit projekt.
  • Bære en maske og arbejde i et godt ventileret område for at undgå at indånde dampe fra træ pletten.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com