Hvordan man kan anvende spær

January 9

Hvordan man kan anvende spær

Spær er en ramme, der er designet til at understøtte et tag. De er lavet af 2 af 4 stykker af tømmer af forskellige længder. De fleste tagene består af to 2 x 4 stykker af tømmer, der er skåret i en vinkel og installeret til en anden. De to stykker stå op og er adskilt af bredden på taget. De er så styrkes ved en vandret 2 x 4 på tværs i bunden for ekstra støtte. Når disse spær er blevet bygget, kan de anvendes til toppen af taget.

Instruktioner

•Anbring en stige på jorden og omhyggeligt klatre op. Måle længden af taget hvor du vil installere de spær, der allerede er konstrueret. Køre et målebånd langs spær kører længden af taget og markere hver 24-inches med en blyant. Dette vil være placeringen af hver truss. Gentag processen for anden siden.

•Indstil op en stige i bunden af tag på hver side og har en hjælper holde ene ende af truss på en stige, mens du holder anden enden på andre stigen. Gå op ad stigen, omhyggeligt holder til Broramme, indtil du når toppen.

•Indstil truss på spær på toppen af taget, og Placer den, så truss ligger ved blyant mærket på hver side af taget. Justere truss, så det hænger over taget lige på hver side. Spær er konstrueret, så der er en lille mængde af overhæng på hver side.

Uddelingen spær til spær det sidder på med en hammer og tagdækning negle. Indsæt et søm igennem til Broramme og ind i spær nedenunder. Spredt ud i negle og indsætte fire i hver side af truss, så det er sikkert til spær.

•Installer den anden truss på de næste mark 24-inches ned spær ligesom først blev installeret. Vedlægge alle de resterende spær på nøjagtig samme måde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com