Hvordan man kan anvende strålende metaller Valspar

February 3

Hvordan man kan anvende strålende metaller Valspar

Tilføje lidt flair til dit hjem uden at gå helt over bord ved at anvende Valspar strålende metaller til dine vægge. Denne maling har en metal glans til det, der giver off en metal-lignende refleksion når lyset rammer væggen. Anvende den strålende metal Valspar er lignende til at male dit værelse, selv om det er vigtigt at følge nogle få specifikke instruktioner.

Instruktioner

•Applicer Valspar grundmaling til din væg i en zig-zag bevægelse. Dette sikrer, at du ikke har nogen striber og jævnt belægning produktet til din væg. Når det første lag er på plads, lad det tørre natten over.

•Applicer strålende metaller omkring gulvet og loftet trim af den ene væg (du vil gøre denne ene væg ad gangen). Brug en pensel til dette, og børste ud trim mod midten af væggen. Dette sikrer, at du ikke forlader en maling samling mark omkring trim, som giver væk en tykkere udseende end resten af væggen.

•Dæk resten af væggen med en maling rulle, flytte op og ned i stedet for side til side. Hvis du gå side til side, du ikke vil jævnt metal glans. Give ca fire timer for Valspar malingen tørre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com