Hvordan man kan anvende stuk Molding

September 10

Stuk vægge er en sjov og interessant måde at bringe tekstur til et værelse. Anvende stuk er ikke svært, men kræver en god portion tålmodighed, da det tager meget lang tid at helbrede. Forskellige overflader kræver forskellige metoder til at dække, men de fleste overflader er meget let at dække. Mursten og beton er de nemmeste overflader til at dække, med de jævnere overflader bliver den sværeste. Når stuk er blevet anvendt, er det vigtigt kun at bruge produkter som maling, der er udviklet specielt til brug med stuk.

Instruktioner

•Forbered programmet limning. Hvis ansøger stuk til beton eller mursten, skal en konkret limning anvendes og tørret helt før du begynder projektet. For træ, skal tagpap være naglet til væg, efterfulgt af metal netting.

•Mix mørtel ifølge pakke retninger. Gør ikke for stor af en batch, eller det vil tørre i beholderen. Bland nok mørtel for at afslutte en mur på et tidspunkt.

•Applicer mørtel ¼ til ½ tomme dyb. Hvis ansøger til træ, skal du bruge en murske til mash mørtel i netting. Dette vil sikre, at alt pinde sammen. Give mix til delvis tørre. Dette vil tage omkring 12 timer eller deromkring. Bruge plasterer rake at ridse mørtlen ned, indtil det er mindst 1/8th og ikke mere end ¼ tommer tyk. Dette vil give den tekstur og tillade andet lag til at holde. Lad tørre i 36-48 timer, regelmæssigt dug.

•Anvend en flad finish murske gælde efterbehandling pels. Anvende mørtel mellem 1/8 og ¼ tommer tyk. Skimmel stuk til den ønskede form før får lov til at tørre. Periodisk tåge mens den Finpuds tørrer. Dette vil forhindre stuk fra revner og falde ned.

•Wait mindst seks uger før maleri af stuk. Bruge en maling, der er specielt designet til stuk vægge. Udfylde revner med en penselbare elastomere fugemasse. Tillad for at tørre før maleri. Ren væg før maleri.

Tips & advarsler

  • Planlægge mønster til din væg inden du begynder at forme det. Det er bedst at have en idé om streger nødvendigt at få det udseende, som du ønsker.
  • Praksis forskellige forme teknikker på et lille bord.
  • Sikker på at tørre op nogen mørtel, som det kan være meget svært at fjerne en gang være hærdet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com