Hvordan man kan anvende tekstur af hånd til gips vægge

August 14

Tekstureret gips vægge tilføje dybde, interesse og drama til et værelse samt en type af gammeldags charme. Uanset om du har vægge, der allerede er pudset, eller du blot ønsker at tilføje gips til at skabe tekstur på toppen af en regelmæssig mur, er der mange forskellige metoder, du kan bruge til at opnå en unik tekstureret udseende for dine vægge. Du behøver ikke meget erfaring for dette projekt, især hvis du praksis en lille første.

Instruktioner

•Practice på krydsfiner. Blande en lille mængde af venetianske puds. Gælde det for krydsfiner med en fejende bevægelse. Gøre crosshatches--gå én måde, og derefter over det, en anden retning. Når du føler dig tryg med din teknik, kan du flytte til væggen.

•Beskyt gulvbelægning. Når gips hærder, er det meget svært at fjerne det fra gulve. Placer drop klude nedenunder dit arbejdsområde. Tape dem til sokler med malertape til at holde dem på plads.

•Mix flere venetiansk gips. Dette vil være dit største parti. Husk at gips kan angive inden for 45 minutter, så det er bedre at lave flere små partier af gips, hvis du ikke ønsker at ende med en spand fuld af hærdet, ubrugelig materiale. Hvis du ønsker en kornet effekt på væggen, skal du tilføje sand til din gips blanding, når det er klar.

•Applicer din tekstur. Bruge den samme metode, krydsskraveret og skrabe gips på væggen. Bruge kanten af din murske til at oprette linjer og dale i din gips. Husk, at det ikke behøver at være perfekt eller ensartede. Et tilfældigt mønster er helt fint. Bruge din kreativitet og skabe tykke og tynde områder for at give væggen flere dimension. Lad gips indtil hårdt.

•Sand over alle områder, du ikke kan lide. Hvis du finder du brugt for meget gips i et område, glatte det ud med en bøde-grade sandpapir indtil du er tilfreds med den.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com