Hvordan man kan anvende træ gødning

November 19

Træer skal være befrugtet ligesom buske og blomster. Bestemme, hvilken type gødning behov for et træ ved at undersøge den jord eller græs tæt omkring stammen af træet. Når et træ har absorberet den passende næringsstoffer eller gødning vil det blive stærkere, sundere og virkelig begynde at blomstre med ny vækst og løv. Der er flere forskellige muligheder at anvende gødning til et træ.

Instruktioner

•Applicer træ gødning direkte på overfladen af jorden. Dette kan ske ved spredning en spreder, kunstgødning i ca 12-tommer cirkel rundt i bunden af træstamme for en lille eller nyplantede træ. Hvis træet er meget store eller er blevet plantet der i mange år, derefter udvide området til at dække med gødning i et cirkulært mønster direkte under de ydre kanter af træ blade. Vand området grundigt for at hjælpe gødning opløses og suge ind i området roden af træet til at blive absorberet. Over vanding vil kun fortynde gødningen.

•Fyld huller i jorden omkring træet med en anvendelse af enten tør eller flydende gødning. Nogle træ ejere foretrækker at bruge træ pigge, der indeholder gødning specifikke for deres træ type. Grave en lille hul eller flere huller til at indsætte træ pigge i hvert hul, som pr retninger af træ spike producent. Vand grundigt og derefter på en efter behov grundlag. Mange frugttræer er befrugtet på denne måde at ikke spray gødskning kemikalier direkte på frugt. Flydende gødning kan også hældes i huller i nærheden af træer til at blive absorberet af rødderne i en mere intens indsats end sprøjtning.

•Spray blade eller blade af træ direkte med gødningen. Med hjælp fra en gødning sprøjten, kan den flydende gødning anvendes direkte ved at spraye på bladene af træet. Sprøjterne er normalt knyttet til en vandslange, så vandet blander med gødningen som det sprøjtes. Ved hjælp af sprøjten, anvende jævnt over hele blade eller bladene af træet. Bladene vil absorbere vand blandet med gødning næringsstoffer til at give træet den næring, den har brug for.

•Inject gødning, om tørre eller flydende form af gødning, ind i stammen af træet. Gødning injektioner kan være en løsning for befrugtende et træ, der er ekstra store og hvis det er tvivlsomt, at de normale anvendelser af træ gødskning ikke kan være tilstrækkelig. En træ sprøjte med gødning kan injiceres i træet eller endda en form for gødning spil hamret ind i træet. Der er forskellige typer tilgængelige gennem træet planteskoler, kommercielle træpleje eller skovbrug leverandører.

Tips & advarsler

  • Check med en børnehave, der har specialiseret sig i træer med hjælp til at bestemme, hvilken type gødning eller næringsstoffer dit træ behov og de relevante procentsatser for anvendelsen.
  • Ikke over befrugte et træ som denne vil kun skade eller dræbe træet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com