Hvordan man kan anvende væg tekstur

June 25

Hvordan man kan anvende væg tekstur

Om der dækker op defekter i væggen installation eller tilføje en dekorativ touch til et værelse, er anvende væg tekstur en nem måde at give dit værelse lidt ekstra. Knockdown metoden---som kan bruges på vægge og lofter---indebærer, at skabe design ved at tilføje et lag af tekstureret forbindelser til væggen. Knockdown metoden tilbyder rigelig plads til at spille med design, så det færdige produkt passer din personlige smag og stil.

Instruktioner

•Thin fælles sammensatte ved at blande det med vand. Gøre lille udsnit partier at afgøre hvad mix anlæg for den tilsigtede design. Når den rette blanding er fundet, lave en batch stor nok til at dække det planlagte område i spand eller maling bakken. Pre-Made gips forbindelser arbejde samt en fælles sammensatte og vand blanding.

•Tilføj samlede eller sand til blandingen. Partikler som sand og samlet tilføje en ujævn, sten-lignende tekstur til det færdige produkt. Dette trin er valgfrit, hvis du har et bestemt mønster eller design i tankerne.

•Applicer blandingen til væggen. Dette kan gøres med en paint roller, men til større flader, sprøjter,---som kan lejes på hjem forbedring butikker---frembringer den samme virkning men skære ned på arbejde.

•Glatte blandingen med en bred pudsning kniv. Dette udligner blandingen og sikrer fuldstændig dækning. Hvis aggregatet bruges, skal det færdige produkt være en jævnt spredt, ujævn tekstur. Hvis aggregat ikke er brugt, efterlader dette trin dig med en glat væg prepped og klar til tekstur effekter.

•Tilføj tekstureret effekt. Når væggen er glattes og klar, skal du bruge dine foretrukne værktøj til at oprette det ønskede mønster. Stive pensler kan tilføje stippling, mens hvirvler kan trækkes med en svamp. Vær kreativ; kamme, trowels og bred knive kan tilføje en kunstnerisk flair i de rette hænder.

Tips & advarsler

  • Tilføje lidt maling kan tint blandingen og give væggen lidt ekstra. Sørg for at tilføje maling til vandet, før den er kombineret med den fælles sammensatte blanding.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com