Hvordan man kan anvende Vinyl sidespor Over træ overliggende sidespor

October 21

Træ overliggende sidespor kræver intensiv årlig vedligeholdelse. Erstatte dit træ med vinyl sidespor vil lyse udseendet af dit hjem, mens skære ned på vedligeholdelse. Vinyl sidespor kræver kun en årlig vask med vandslange træ kræver en inspektion, udskiftning af rådnet træ, skrabning, priming, maleri og tætning. At fjerne den træ sidespor for at installere vinyl vil tage så meget eller mere, tid end at installere den nye sidespor. Du kan springe fjernelse og lægge din vinyl over træ til at give dit hjem en frisk, permanent nye look.

Instruktioner

•Sæt en 3/4 tommer træ forskalling strip til den eksisterende træ sidespor med 6d efterbehandling negle. Placere træ stribe lodret og søm det til højdepunkterne i træbeklædningen. Lægge en straight striben op ad væggen 18 inches fra det ene hjørne. Placer en anden stribe på væggen parallelt med den første strimmel hver 18 inches langs væggen. Skær forskalling strimler så den passer til væggen med din nedstryger.

•Sæt din vinyl hjørne post til huset med tagdækning negle. Placere et søm igennem hullerne i fanen sømning hver 18 inches op begge sider af stillingen. Lade 1/16 tomme mellem søm hoveder og post, så vinyl har plads til at udvide og kontrakt med temperaturen. Skær dine indlæg til at passe med en nedstryger.

•Nail din starteren strimler på tværs i bunden af de træ strimler forlader 3 inches mellem overfladen af jorden og bunden af starteren strip. Placere en tagdækning søm gennem midten af et slot i igangsætter-striben i hvert træ tremme forlader søm hovedet lidt hævet for at give mulighed for udvidelse. Skære vinyl-striben til at passe med din tin snips.

•Hook i bunden af et stykke af vinyl sidespor på starteren strip og søm sidespor til hvert træ stribe langs væggen. Glem ikke at forlade søm hovedet rejst så at din vinyl kan udvide og kontrakt til at forhindre, at få denne warped udseende i dine vægge. Trim sidespor til at passe ordentligt med din tin snips.

•Fortsæt æglæggende sidespor ved hjælp af din lameller som flad sømning overflade. Vakler enderne af sidespor, så ingen to niveauer af sidespor har sømme i den samme Loco.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com